Teodorovici despre şeful ANAF, Ionuţ Mişa: Trebuie să lucreze foarte, dar foarte mult, pentru a se ridica la nivelul meu de exigenţă

Ministrul Finanţelor, Eugen Teodorovici, a anunţat miercuri că şeful Fiscului, Ionuţ Mişa, trebuie să lucreze ”foarte, dar foarte mult” pentru a se ridica la nivelul său de exigenţă şi nu acceptă nicio deviere de la planul de încasări stabilit chiar de Mişa anul trecut, când acesta era ministrul Finanţelor.

RomaniaTV.net
11 iul. 2018, 19:30
Teodorovici despre şeful ANAF, Ionuţ Mişa: Trebuie să lucreze foarte, dar foarte mult, pentru a se ridica la nivelul meu de exigenţă

Ionuţ Mişa a fost ministrul Finanţelor în perioada iunie 2017 – ianuarie 2018, în Guvernul condus de Mihai Tudose, şi a stabilit planul de încasări al Fiscului pentru acest an.

Teodorovici a ţinut să sublinieze că nu acceptă nicio deviere de la aceste ţinte.

Citeşte şi:  Teodorovici vrea să elimine măsura de poprire a conturilor: O să dispară această abordare agresivă din partea statului

”Domnul Mişa trebuie să lucreze foarte, dar foarte mult, pentru a se ridica la nivelul meu de exigenţă. O să mă întrebaţi de ce am făcut propunerea de numire a domniei sale. Este o provocare, în special pentru dânsul, pentru că dânsul a făcut anul trecut bugetul pentru acest an, a făcut planul de colectare din partea ANAF-ului”, a spus Teodorovici, la Antena 3.

Ministrul consideră că şeful Fiscului este mai important decât un ministru, scrie News.ro.

”Ţin foarte mult ca acele ţinte, impuse de domnia sa, să fie respectate. Nu accept nicio deviere de la planul pe care dânsul l-a stabilit. Are o şansă foarte mare, i-am explicat personal. Din punct meu de vedere, un şef de fisc e mult mai important decât un ministru”, a spus ministrul.

Teodorovici a subliniat că Mişa va avea tot sprijinul pentru a face reformă în cadrul ANAF şi a face schimbările necesare pentru ca instituţia să devină mai eficientă.