Teodorovici: Este nevoie ca în PSD să fie unitate, să fie linişte

Ministrul Finanțelor, Eugen Teodorovici, susține că votul pentru desemnarea președintelui PSD are o semnificație deosebită și ''este momentul'' în care partidul poate începe un drum nou, un nou plan de viitor.

11 oct. 2015, 12:54
Teodorovici: Este nevoie ca în PSD să fie unitate, să fie linişte

”Urmează o perioadă dificilă cu două campanii electorale foarte importante. Este nevoie ca în PSD să fie unitate, să fie liniște, și, mai ales, să avem dorința și ambiția să ne pregătim pentru ceea ce urmează. Guvernul Ponta a făcut foarte multe lucruri bune în ultimii ani și poate (…) chiar să continue guvernarea după 2017. Un guvern care a făcut atâtea lucruri bune nu are cum să nu reziste”, a declarat ministrul Finanțelor.

PSD îşi alege duminică preşedintele. Liviu Dragnea este singurul candidat

În context, el a făcut referire la Codul fiscal și la alte proiecte aflate în atenția Executivului. ”Urmează proiecte foarte mari și importante până la final de an — legea salarizării, legea achizițiilor publice și multe acte normative care cu siguranță vor face din 2016 un an extrem de important pentru România în noul său parcurs european”, a mai spus Teodorovici.

În județul Buzău, 11.240 de social-democrați figurează în evidențele partidului, aceștia fiind așteptați duminică la vot.