Teoria care ÎNSPĂIMÂNTĂ omenirea: Pandemie, schimbări climatice şi război nuclear, cele trei „braţe” ale APOCALIPSEI

Apocalipsa este un subiect pe marginea căruia s-au emis numeroase ipoteze şi teorii, dar conform unui raport recent realizat de oamenii de știință acestea au fost reduse la doar 3: pandemie, schimbări climatice importante și un război nuclear de proporții.

RomaniaTV.net
19 feb. 2017, 17:49
Teoria care ÎNSPĂIMÂNTĂ omenirea: Pandemie, schimbări climatice şi război nuclear, cele trei „braţe” ale APOCALIPSEI

De-a lungul timpului au existat numeroși profeți care au încercat să prezică sfârșitul lumii. S-au emis mai multe ipoteze cu privire la Apocalipsă și în consecință au fost propuși mai mulți ani, dar niciodată nu s-au adeverit aceste teorii.

Un raport, realizat de o echipă de specialiști arată că omenirea poate dispărea doar din trei cauze majore.

Pandemie

Oamenii de știință informează că în viitor este posibil să apară noi viruși, care nu pot fi contracarați cu ajutorul medicamentelor. În acest fel se poate declanşa o pandemie, care va putea pune în pericol viețile a milioane de oameni. Interesant este faptul că acești viruși își pot modifica tulpina extrem de rapid și acesta ar fi motivul principal pentru care nu vor putea fi contracarați.

Schimbări climatice

Numeroase rapoarte realizate la nivel mondial arată că planeta noastră este în curs de încălzire. Topirea calotei glaciale este o problemă reală cu care ne confruntăm în zilele noastre.

Dacă temperatura globală ar crește cu cel mult 2 grade atunci se poate declanșa alerta generală. Calota glacială se va topi în întregime, într-o perioadă de câțiva ani, iar nivelul mării va crește considerabil. Numeroase țări vor fi înghițite de ape și astfel omenirea va suferi din toate punctele de vedere. Apocalipsa poate fi declarată atunci și niciodată nu va mai fi la fel pe Terra.

Război nuclear

Această modalitate ca lumea să se încheie întregește un tablou apocaliptic greu de imaginat. Un război global nu doar că va produce daune greu de imaginat, dar va pune capăt vieții pe întreaga planetă.

Războiul nuclear este sinonim cu Apocalipsa, dar nu în sensul de schimbare sau transformare planetară, ci în sensul de sfârșit iminent.

sursa