Teoria CONSPIRAŢIEI: Extratereştri FILMAŢI pe Marte VIDEO

Imagini surprinzătoare filmate pe Marte. Cei care cred în extratereştri sunt convinşi că robotul Curiosity, trimis de NASA pe Planeta Roşie, a surprins o femeie. Teoria vine la câteva zile după ce într-o poză făcută de acelaşi robot a fost identificat un animal. În luna aprilie, un clip în care pare să fie o sferă care levitează deasupra solului de pe Marte a făcut furori pe internet.

07 aug. 2015, 07:40
Teoria CONSPIRAŢIEI: Extratereştri FILMAŢI pe Marte VIDEO

Adepţii teoriei conspiraţiei sunt convinşi că NASA încearcă să ascundă existenţa extratereştrilor. Ei spun, însă, că imagini surprinse de robotul Curiosity arată clar o femeie pe o stâncă de pe Planeta Roşie. Aceasta pare să aibă părul lungi, mâini şi sâni.

Citeşte şi Şi, totuşi, extratereştrii există: Vatican crede în ei, dar Iisus Hristos rămâne unic

Părerile sunt împărţite în legătură cu misterioasa apariţie. Unii cred că este vorba de o statuie, în timp ce alţii spun că o statuie atât de mică ar fi fost distrusă rapid de vremea extremă de pe Marte şi că este vorba, în mod clar, de o fiinţă vie. Potrivit lor, aceasta nu este prima filmată de Curiosity. În alte imagini a fost identificată o formă ce seamănă cu cea a unui crab.

 

În aprilie, internetul a vuit în legătură cu ceea ce pare o sferă perfectă care levitează deasupra solului de pe Planeta Roşie. Pe de altă parte, experţii NASA spun că este vorba de simple iluzii optice. Ei au anunţat că aşteaptă cu nerăbdare să vadă ce descoperă cei care cred în extratereştri în imaginile unice cu Luna date publicităţii în urmă cu câteva zile. Acestea arată, în premieră, partea întunecată a Lunii, care nu este vizibilă de pe Terra.

Citeşte şi NASA a trimis mai multe mesaje extratereştrilor. ASCULTĂ-LE AICI