Teorie şocantă: Dispariţia zborului MH370, plănuită de Rusia, pentru a declanşa Al Treilea Război Mondial

Avionul dispărut Malaysia Airlines 370 ar putea fi în Kazahstan, deturnat de către Rusia, ca parte a sistemului său elaborat de a provoca Al Treilea Razboi Mondial împotriva Statelor Unite și a țărilor sale aliate, susţine o nouă teorie.

07 dec. 2014, 15:02
Teorie şocantă: Dispariţia zborului MH370, plănuită de Rusia, pentru a declanşa Al Treilea Război Mondial

Jeff Wise, membru al unei organizaţii care anchetează în mod independent dispariţia zborului MH370, crede că Rusia ar putea fi implicată în acest caz. Din organizaţia independentă de anchetă fac parte specialişti în meteorologie, sisteme de radar şi aeronave, informează IBTimes.

Scriitorul crede că avionul dispărut Malaysia Airlines 370 ar putea fi în Kazahstan, deturnat de către Rusia, ca parte a sistemului său elaborat de a provoca Al Treilea Razboi Mondial împotriva SUA și a țărilor sale aliate.

În sprijinul teoriei sale, Wise atrage atenţia asupra evenimentelor dinaintea dispariţiei zborului MH370, dar şi asupra celor dinaintea prăbuşirii zborului MH17, în Ucraina.

În ambele cazuri, cu o zi înainte de tragedie Barack Obama a stabilit o serie de sancţiuni împotriva Rusiei.

„După scufundarea navei Lusitania, SUA au fost gata să declare război Germaniei. Însă, SUA nu sunt pregătite pentru un război cu Rusia. În timp ce Vladimir Puţin are viziuni despre un Al Treilea Război Mondial, Vestul se complace crezând nu sunt decât vorbe goale”, arată Wise în raportul sau.