Teorie şocantă: Ianukovici, înlocuit de fratele geamăn la conferinţe, după ce a făcut infarct

Un scenariu demn de film a fost lansat de mai multe publicaţii din Rusia şi Ucraina. Viktor Ianukovici, preşedintele demis al Ucrainei, ar fi fost înlocuit în apariţiile publice de fratele său geamăn, potrivit România TV. Motivul este la fel de şocant, fostul lider de la Kiev ar fi făcut infarct, iar starea sa este extrem de gravă.

RomaniaTV.net
13 mart. 2014, 15:12
Teorie şocantă: Ianukovici, înlocuit de fratele geamăn la conferinţe, după ce a făcut infarct

Potrivit unor bloguri din Rusia şi Ucraina, preşedintele demis al Ucrainei, Viktor Ianukovici, ar fi făcut infarct. Ianukovici se află în stare gravă după infarct, iar fratele său geamăn l-a înlocuit în ultima conferinţă.

După ce a părăsit Kievul, pe 21 februarie, Viktor Ianukovici s-a refugiat în Rusia. La o săptămână după ce a fugit din Ucraina şi a fost demis de parlament, preşedintele a susţinut prima conferinţă de presă, la Rostov pe Don, în faţa a zeci de jurnalişti.

Prima conferinţă de presă a durat mai bine de o oră, timp în care Ianukovici a răspuns la întrebări. La câteva zile, presa rusă a scris că Ianukovici ar fi făcut infarct şi este în stare foarte gravă. A urmat a doua conferinţă, imediat după aceste zvonuri.

„Sunt în viaţă şi nu am fost suspendat conform Constituţiei Ucrainei. Statele Unite şi alte ţări spun că mi-am pierdut legitimitatea pentru că am fugit din ţară. Vă spun din nou, nu am fugit nicăieri”, a declarat atunci Viktor Ianukovici.

A doua apariţie publică a lui Ianukovici i-a pus pe gânduri pe cei care susţin că ar fi făcut infarct. Ei au analizat cele două înregistrări şi susţin că pe a doua apare fratele geamăn al lui Ianukovici. Motivul? Există o serie de deosebiri fizice şi de comportament între cei doi – gesturile, dar şi ochii, culoarea părului, înălţimea, sunt diferite, spun autorii acestei teorii şocante.