Teorie ŞOCANTĂ lansata de un medic legist în cazul decesului lui IOAN GYURI PASCU

Ioan Gyuri Pascu a decedat, luni, iar trupul a fost dus la Institutul Naţional de Medicină Legală "Mina Minovici" pentru a fi autopsiat.

27 sept. 2016, 05:23
Teorie ŞOCANTĂ lansata de un medic legist în cazul decesului lui IOAN GYURI PASCU

Ioan Gyuri Pascu a murit, luni, la vârsta de 55 de ani, în urma unui posibil infarct, dar legiştii suspectează şi alte posibile cauze ale morţii.

Fosta soţie a lui Ioan Gyuri Pascu, mesaj cutremurător pe Facebook

Gheorghe Alexandrescu, un cunoscut legist, vine cu o teorie şocantă.

„Dacă familia nu protesta, ar fi fost pe muchie. E moarte cu aspect subit, dar are şi antecedentele recente – un traumatism la picior. Aţi văzut că, la un post de televiziune, chiar spunea un prieten de-al muzicianului decedat că artistul ar fi fost la peşte acum vreo 10-14 zile, undeva în zona Buzău, şi ar fi căzut pe mal, de pe o stâncă, şi s-ar fi lovit. Se pare că-l durea foarte rău. Şi el făcea şi acupunctură. Asta s-a spus în media.

Avea acel infarct din 2010, dar se zice că n-ar fi fost probleme pe linia asta. Se pare că i s-ar fi făcut şi un eco-dopler la picior şi nici acolo n-ar fi fost probleme. Mai avea şi diabet.

Dar e posibil ca din cauza acelui traumatism, că-l durea foarte rău, la ultimul concert se zice că ar fi stat pe scaun din cauza durerii la picior… Poate familia a avut suspiciuni, poate şi legistul care a mers la caz. Şi a zis să nu fie cumva de la traumatism şi să fi făcut în final un cheag la venele de la picior şi să facă un tromboembolism.

Cam asta este suspiciunea care poate fi rezonabilă la un astfel de traumatism. Şi, dacă este aşa, înseamnă că Ioan Gyuri Pascu a murit cu zile. Pentru că trebuia să fie internat, tratat, ştiind că este şi cu inima, şi cu diabetul. Dar el n-a cerut. Dar familia nu trebuia să-l lase”, a spus Gheorghe Alexandrescu pentru Ring.

Ioan Gyuri Pascu a murit. Imagini de colecţie cu unul dintre cei mai iubiţi actori VIDEO

„Probabil că nu era o fractură, că altfel, n-ar mai fi mers, dar, acolo, local, putea să se dezvolte o problemă. Şi să facă un cheag în plămâni. Un trombembolism pulmonar. Asta ar fi o posibilitate. O infecţie probabil că s-ar fi văzut, în cazul unei septicemii. Şi nu mergea chiar aşa pe picioare. Doar aşa să spui că a fost o coincidenţă acest traumatism şi a cedat şi cordul. Numai după ce se va face autopsia vom afla”, a mai adăugat Gheorghe Alexandrescu.


loading...