Teorie trăsnită a unui academician: Noe a vorbit la telefonul mobil cu fiul său, înainte de Marele Potop

Un academician turc a provocat consternare şi şi polemici în opinia publică după ce a afirmat la postul public de televiziune, TRT 1, că Noe a vorbit la mobil cu fiul său, cu puţin timp înainte de Marele Potop.

RomaniaTV.net
10 ian. 2018, 11:49
Teorie trăsnită a unui academician: Noe a vorbit la telefonul mobil cu fiul său, înainte de Marele Potop

Yavuz Örnek, profesor la Facultatea de Științe Marine a Universității din Istanbul, spune că Noe a încercat să-l convingă pe fiul său să urce în corabie, pentru a-l scăpa de Potop, şi a folosit un telefon mobil, fiindcă cei doi erau departe unul de celălalt.

Noe şi fiul său se aflau la mai mulţi kilometri distanţă. Coranul spune că Noe a vorbit cu fiul său. Dar cum ar fi putut comunica? Prin ce minune s-ar putea face asta? Eu cred că au folosit telefonul mobil„, a spus omul de știință. El a explicat că în vremurile lui Noe tehnologiile erau mult mai bune decât cele pe care le folosim în zilele noastre. Pentru a exemplifica, Yavuz Örnek a afirmat că Arca lui Noe era făcută din plăci de oțel, capabile să reziste la forţa unor valuri enorme, de 300-400 de metri înălțime, iar corabia era propulsată cu energie nucleară.

În plus, profesorul Örnek spune că după Potop nu un porumbel a fost trimis în văzduh să vadă dacă s-au retras apele, ci o dronă.