Ţepe noi pe piaţa ţigărilor netimbrate VIDEO CAMERA ASCUNSĂ

O reţea de romi din Budeşti vinde bucăţi de polistiren ambalate sub forma cartuşelor aduse din Ucraina. La doar câteva zile de la descinderile ofiţerilor DIICOT în oraş, comerţul ilegal cu ţigări netimbrate duduie. În exclusivitate pentru România TV, una din victime a povestit cum a picat în plasa infractorilor.

10 apr. 2017, 12:28
Ţepe noi pe piaţa ţigărilor netimbrate VIDEO CAMERA ASCUNSĂ

În mod ciudat, bărbatul păcălit este nefumător. El a cumpărat, însă, două cartuşe de ţigări pentru ciobanul care-i paşte oile, fiind atras de preţ: doar 7 lei pachetul faţă de 15 lei cât costă în magazine.

Am luat pentru cioban două cartușe! Nu m-am uitat la ele, le-am pus în maşină şi am plecat. Când am ajuns acasă, am depistat că e polistiren şi nu sunt ţigări. I-am spus să-şi ia polistirenul înapoi şi să-mi dea banii înapoi şi a spus că nu. Asta e înşelăciune. În clipa asta mă duc să-i fac plângere la Poliţie„, a spus bărbatul.

Alin, dealerul de ţigări contrafăcute cunoscut de întreg orăşelul, spune că nu-i este frică de poliţişti.

Bă, ce … mea mă disperi tu pe mine aşa? Aşteaptă până mâine. N-am acum. Mă doare-n … de toată Poliţia. Îmi suge … toată Poliţia mie. Dacă eu ţi-am zis să vii mâine, vino mâine„, a spus dealerul.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Călăraşi nu a dorit să ofere detalii, însă a confirmat faptul că există o plângere şi poliţiştii fac cercetări în această cauză.

Citeşte şi Percheziţii la un post de poliţie de frontieră din Vaslui. Jumătate de milion de ţigări de contrabandă au fost ridicate