TERAPIA CU URINĂ. „Elixirul” care previne boli, îmbunătăţeşte aspectul exterior şi curăţă intestinele

Urina poate fi adevărat elixir. Cel puţin asta susţin adepţii terapiei cu urină. Terapia cu urină a fost încercată chiar şi de unele vedete autohtone.

RomaniaTV.net
13 mart. 2014, 10:01
TERAPIA CU URINĂ. „Elixirul” care previne boli, îmbunătăţeşte aspectul exterior şi curăţă intestinele

Urina poate fi folosită pentru prevenirea sau vindecarea unor boli, pentru a imbunatati aspectul exterior al unei persoane sau pentru a-i curata intestinele de toxine, scrie spynews.ro. De mii de ani, mai mulţi sfinţi din India practică băutul de urină

Citeşte şi Ce trebuie să ştii despre cura de detoxifiere cu lămâie

Majoritatea celor care urmează acest tip de terapie obișnuiesc să bea urină de dimineață. Unii o preferă simplă și fierbinte, alții o amestecă cu sucuri de fructe sau o servesc împreună cu niște fructe. Alții preferă să folosească câteva picături de urină amestecate cu o lingură de apa, aplicată sub limbă, de câteva ori pe zi.

Sunt şi persoane care fac băi de urină, pentru a-și îmbunătăți starea pielii. Se crede că multe dintre femeile japoneze moderne folosesc băile de urină. Cei cu adevărat îndrăzneți își folosesc propria urină drept clismă.

Citeşte şi Povestea femeii care a învins CANCERUL consumându-şi propria URINĂ

Mai mult, dacă îţi dai cu urină pe ten se spune că nu faci riduri. Bianca Brad a recunoscut că a experimentat controversata terapie.

„În timpul studenţiei mi-am făcut o mască cu urină. Am pus-o într-un pahar şi mi-am dat-o pe faţă”, spune Bianca Brad.