Terasa „La Călinescu”, închisă de ANPC. Ce nereguli au găsit inspectorii şi prima reacţie a fostei vedete de la Pro TV

ANPC a închis terasa "La Călinescu" din cartierul Tineretului, din București după ce inspectorii instituţiei ar fi fost găsite anumite nereguli. Fosta vedetă Pro TV a precizat că nu mai deţine afacerea de aproape 15 ani!

20 ian. 2024, 17:20
Terasa „La Călinescu”, închisă de ANPC. Ce nereguli au găsit inspectorii şi prima reacţie a fostei vedete de la Pro TV
Terasa "La Călinescu", închisă de ANPC. Ce nereguli au găsit inspectorii şi prima reacţie a fostuei vedete de la Pro TV

Terasa „La Călinescu”, închisă de ANPC. Florin Călinescu nu mai deține această afacere de aproximativ 15 ani. Restaurantul a fost vândut unor cunoscuți, care au decis să păstreze numele „Taverna La Călinescu”. Onul de televiziune a precizat că nu au existat reclamații pe vremea când el se ocupa de restaurant.

Citeşte şi: Florin Călinescu rupe tăcerea despre plecarea de la PRO TV: „Au venit niște băieți și s-a terminat distracția”. Ce ofertă are de revenire la TV

„Poate că e ceva justificat, habar n-am. Mai e ceva. E de ajuns ca unul să aibă o treabă cu tine și să spună că nu i-a plăcut mâncarea sau a făcut o alergie. Taverna cred că e de vreo 20 de ani și nu am avut nicio reclamație la ea. Mi s-ar părea suspect, dar dacă au găsit mizerie, foarte bine, să o închidă. Astea sunt chestii temporare, nu se închide pe viață. Din câte știu eu, până când m-am ocupat eu, nu a fost nicio reclamație. Cred că în România, dacă vrei să închizi, poți să închizi totul”, a transmis Florin Călinescu pentru bugetul.ro.

Citeşte şi: Florin Călinescu a avut o formă grea de cancer. „Dacă nu era tratat, ajungea până la creier”. Soţia îndrăgitului actor, răpusă de aceeaşi boală cruntă

Florin Călinescu ar fi vrut ca numele localului să fie schimbat, având în vedere că el nu mai are nicio legătură cu această afacere de 15 ani, dar actualii proprietarii au refuzat!

„Nu cred că lumea vine că e a lui Călinescu sau că e a altcuiva. Lumea nu vine pentru nume”, a mai spus Florin Călinescu.