Terenurile de tenis şi minigolf de la Neptun au fost scoase la vânzare. Cât costă VIDEO

Terenurile de tenis şi de minigolf de la Neptun ale familiei Ceauşescu sunt scoase la vânzare şi sunt evaluate la peste două milioane de euro. Proprietăţile au fost preluate de RA-APPS imediat după 1989. Ani de zile, niciun român de rând nu a putut pune piciorul pe aceste terenuri care erau destinate vacanţelor lui Nicu şi Valentin Ceauşescu.

RomaniaTV.net
08 aug. 2013, 06:49
Terenurile de tenis şi minigolf de la Neptun au fost scoase la vânzare. Cât costă VIDEO

Partidele de tenis ale copiilor familiei Ceauşescu erau principala preocupare în vacanţele petrecute la Neptun. Serghei Mizil, un apropiat al lui Nicu Ceauşescu, îşi aminteşte acea perioadă.

„Îmi amintesc că mergeam la terenurile de tenis şi minigolf de la Hotelul Arad. Era distracţie mare. Ziua mergeam la tenis, seara, pe la 5, vedeam câte un film la Club Neptun. Valentin era mai pasionat de tenis (…) Cine zice că Nicu sau Valentin câştigau mereu, bate câmpii. Amândoi erau oameni normali, super-băieţi”, a povestit pentru tabloidul CanCan Serghei Mizil.

Nu este prima oară când RA-APPS încearcă să scape de întreţinerea celor două terenuri. Intenţia de acum câţiva ani nu s-a concretizat pentru că, scrie cancan, s-ar fi opus un important om de afaceri din domeniul turismului.

Acum cele două terenuri sunt evaluate la 2,1 milioane de euro: terenul de tenis care are o suprafaţă de 6600 de metri pătraţi este cotat la 782.000 de euro, iar ce de minigolf cu o suprafaţă de peste 7700 de metri pătraţi este scos la vânzare cu suma de 900.000 de euro, sume la care se adaugă TVA.