Teribil prin ce a trecut! Artista Saveta Bogdan a ajuns de urgență la spital: A curs foarte mult sânge

Accident trebil suferit de renumita artistă Saveta Bogdan în timp ce se află în America. Cântăreaţa de muzică populară a avut nevoie de ingrijiri medicale la spital din cauza unui accident casnic.

RomaniaTV.net
07 iun. 2019, 12:00
Teribil prin ce a trecut! Artista Saveta Bogdan a ajuns de urgență la spital: A curs foarte mult sânge

Artista de muzică populară, Saveta Bogdan, a trecut prin momente delicate, în urmă unui accident casnic. Aflată în America, interpreta a ajuns de urgență la spital. Ea a povestit în direct la Antena Stars, prin ce a trecut.

„Am vrut să fac și eu acolo o mâncare, că ai mei au fost învățați să mănânce numai grătare. La un moment dat mi-a sărit desfacatorul direct în mâna și curgea sângele foarte tare. Am umplut tot în casă, curgea sângele că la chiuvetă. Am avut impresia că mi-am tăiat o venă acolo, fără să vreau…A curs foarte mult sânge și am fugit repede la spital, deși eu nu am aici asigurare, aici nu te bagă nimeni în seama și acum să văd cât mă costă. Am stat vreo trei ore acolo, mi-a curs sânge de am înnebunit. Am cinci copci la mâna. Am făcut antitetanos”, a spus Saveta Bogdan la „Agenția VIP”.