Teribilism la volan. S-a fotografiat rulând cu 150 km/h, apoi a omorât o femeie

Teribilismul nu are margini, mai ales în cazul proaspeţilor şoferi. Un tânăr care a vrut să le arate prietenilor cât este de curajos cu toate că abia şi-a luat permisul a sfârşit însă prin a omorî o femeie.

RomaniaTV.net
10 dec. 2011, 06:58
Teribilism la volan. S-a fotografiat rulând cu 150 km/h, apoi a omorât o femeie

Un tânăr din Cluj-Napoca a postat pe reţeaua de socializare Facebook poze în care se poate vedea că rulează cu 150 km/h, potrivit stiridecluj.ro. Nimic neobişnuit, ar spune unii. Numai că „eroul” cursei de pe Autostrada Transilvania abia a împlinit 18 ani şi abia şi-a luat permisul, iar la numai câteva zile de la realizarea fotografiei menţionate a accidentat mortal o femeie. Poliţia nu a început încă ancheta în cazul acestui accident, aşteptând să mai adune probe şi să afle verdictul medicului legist.

Tânărul, Aurelian Cristian Chiorean, este elev la Liceul de Muzică din Cluj, iar pe 17 noiembrie circula, de asemenea, cu viteză excesivă pe Calea Turzii din Cluj-Napoca. La un viraj, a frânat brusc, iar Loganul său a lovit un gard şi s-a răsturnat, strivind efectiv o femeie care circula pe trotuar. Familia victimei a depus plângere penală împotriva şoferului, acuzându-l de ucidere din culpă.