Scandal la Tribunalul Olt înaintea unui nou termen în dosarul Caracal. Gest şocant al mătuşii Luizei

Momente tensionate la Tribunalul Olt acolo unde au loc noi audieri în dosarul Caracal. Mătusa Luizei a început să înjure când a ajuns duba cu Gheorghe Dincă. Astăzi vor fi audiati opt martori, printre care si politistul Pistol, cel care a stat ultima dată de vorbă cu Alexandra Măceşanu de pe un număr privat.

17 mart. 2021, 12:31
Scandal la Tribunalul Olt înaintea unui nou termen în dosarul Caracal. Gest şocant al mătuşii Luizei

Un nou termen în dosarul Caracal se judecă miercuri la Tribunalul Olt. Gheorghe Dincă și prietenul său, Ștefan Risipițeanu, au fost aduşi miercuri la Tribunalul Olt unde judecătorii trebuie să decidă dacă prelungesc măsura arestului preventiv în cazul lui Gheorghe Dincă, dar şi pentru Fane Risipiţeanu în dosarul dispariţei Luizei Melencu şi a Alexandrei Măceşanu.

La instanţă a ajuns şi familie Luizei Melencu. La vederea dubei care l-a adus la Tribunal pe Gheorghe Dincă, mătuşa Luizei a răbufnit şi a început să-l înjure, potrivit România TV.

Citeşte şi: Bunicul Luizei acuză o judecătoare de muşamalizare în cazul Caracal

La termenul de astăzi ar urma să fie audiati opt martori, printre care si politistul Pistol, cel care a stat ultima dată de vorbă cu Alexandra Măceşanu de pe un număr privat.

Gheorghe Dincă a fost trimis în judecată de procurorii DIICOT, fiind acuzat că le-a răpit, violat și ucis pe Luiza Melencu (18 ani) și Alexandra Măceșanu (16 ani), în locuința sa din Caracal. Procurorii DIICOT îl acuză pe monstrul din Caracal de trafic de persoane, viol, omor calificat, profanare de cadavre sau morminte și trafic de minori.

Pe lângă Gheorghe Dincă, a fost trimis în judecată şi prietenul său Ștefan Risipițeanu. Acesta este acuzat că a violat-o pe Luiza Melencu.

Citeşte şi: Bunicul Luizei Melencu, fata pe care Gheorghe Dincă a mărturisit că a ucis-o, ameniţă că îşi dă foc: Toți ne-au mințit, inclusiv președintele Iohannis şi DIICOT


loading...