Termperaturi normale pentru această perioadă din an VEZI PROGNOZA METEO

Începutul de săptămână aduce o reorientare a circulației  aerului la nivelul țării noastre, astfel că o masă de aer cald va pătrunde peste întreg teritoriul României, determinand o încălzire ușoară a vremii. Dat fiind faptul că și cerul va fi lipsit de nori, mercurul din termometre va putea urcă spre 12 - 13 grade în regiunile sudice și 10 - 11 grade în cele estice.

RomaniaTV.net
26 nov. 2011, 18:42
Termperaturi normale pentru această perioadă din an VEZI PROGNOZA METEO

La începutul zilei de luni, pe arii restrânse va mai fi ceată in văi și în zonele depresionare, iar vântul își va face simțită prezența în regiunile estice, dar mai ales pe crestele montane.

Săptămâna debutează și în Capitală cu o vreme în general frumoasă și în încălzire ușoară. Soarele va străluci pe tot parcursul zilei, astfel că în termometre se vor strânge chiar 10 – 12 grade, puțin mai mult decât ar fi normal la această dată. Dimineață este posibil să mai fie puțină ceată, iar vântul va fi mai sprinten.

Marți, cerul va fi mai mult senin, iar temperaturile maxime se vor situa între 1 grad în estul Transilvaniei și 11 grade în Muntenia și Oltenia. Din când în când, și mai ales pe crestele montane, vântul își va face simțită prezența.

Si marți, locuitorii Capitalei se vor bucură de razele generoase ale soarelui, iar mercurul din termometre va urcă spre 9 – 10 grade. Vântul abia că va adia.