Teroare în centrul Bucureştiului. Un şofer a intrat intenţionat în mai multe maşini şi a rănit mai multe persoane VIDEO

Teroare în centrul Capitalei. Un tânăr a intrat intenţionat cu maşina în alte 3 autoturisme, după ce s-a certat cu iubita la volan şi a ameninţat-o pe femeie că o omoară. Înainte sa loveasca masinile, teribilistul lovise un autobuz. Bărbatul a fost dus la Spitalul Floreasca pentru recoltarea de probe biologice.

04 feb. 2018, 06:09
Teroare în centrul Bucureştiului. Un şofer a intrat intenţionat în mai multe maşini şi a rănit mai multe persoane VIDEO

Tânărul care a semănat panică în zona zero a Capitalei a acţionat nebuneşte, informează România TV. Mai multe persoane au fost rănite şi transportate la spital după ce teribilistul şi-a transformat pur şi simplu maşina într-o armă.

Citeşte şi Accident cu 2 răniţi în Braşov. Două autoturisme s-au izbit violent, unul dintre şoferi, încarcerat FOTO

Şoferul a intrat intentionat in celelalte masini. Tipa la femeie ca vrea sa o omoare, a intrat cu capul in geam, iar politistii au reusit sa il incatuseze. 

Potrivit martorilor, tânărul vinovat s-ar fi aflat sub influenţa alcoolului sau a stupefiantelor. El nu nu a putut fi însă testat la faţa locului, fiind foarte agitat.

Citeşte şi Incredibil cum şi-a găsit maşina un şofer care a parcat pe un loc de parcare plătit. Nu va mai parca niciodată pe locul altcuiva FOTO

Bărbatul a fost dus la spitalul floreasca pentru recoltare de probe biologice, fiind în permanenţă supravegheat de către poliţişti. Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi poliţişti din cadrul Serviciului Omoruri au preluat cazul.