Teroare în microbuz: O femeie a fost înjunghiată de soţ sub privirile pasagerilor VIDEO

Un bărbat din Bacău şi-a înjunghiat soţia, chiar sub privirile terifiate ale pasagerilor din microbuzul în care se urcase femeia, informează România TV. Medicii au reuşit să stabilizeze starea femeii, în pofida celor 30 de lovituri de cuţit care i-au fost aplicate.

RomaniaTV.net
02 dec. 2013, 06:47

Cei doi soţi erau căsătoriţi de 25 de ani, timp în care femeia era mereu bătută. Aceasta s-a hotărât să pună capăt situaţiei şi a plecat de acasă. Bărbatul a urmărit-o, s-a urcat în acelaşi microbuz cu ea şi a încercat să o convingă să nu îl părăsească. Pe drum, când a văzut că nu o poate îndupleca, soţul şi-a ieşit din minţi şi s-a năpustit asupra femeii cu un cuţit. Speriat, şoferul a oprit şi împreună cu pasagerii îngroziţi au coborât din maşină.

„Deodată a început femeia să ţipe că are cuţitul la el şi o omoară. Am tras pe dreapta, am oprit şi m-am dat jos din maşină, n-aveam ce să fac”, a relatat şoferul microbuzului

Câţiva săteni au auzit oamenii care strigau după ajutor şi au venit să o scoată pe femeie din maşină. Ei au smuls nişte pari dintr-un gard ca să se apere de bărbatul agresiv. „S-a dezbrăcat în pielea goală şi mergea cu cuţitul prin maşină”, a spus unul dintre cei care au încercat să-l oprească pe bărbat.

Femeia a ajuns în stare gravă la spital. „A fost dusă la Bacău într-o stare nu foarte bună, cu o tensiune prăbuşită. Prezintă multiple plăgi înjunghiate la nivelul feţei, al capului şi a membrelor superioare”, a declarat medicul Lenuţa Popa.

Sătenii l-au ţinut pe bărbat încuiat în microbuz până a venit poliţia şi l-a imobilizat. Bărbatul a fost reţinut de poliţişti pentru audieri.


loading...