Teroare într-o comună din Călăraşi. Ţiganii agresivi au devastat primăria VIDEO

Un clan de ţigani a devastat birourile primăriei din comuna Gălbinaşi, din judeţul Călăraşi. O funcţionară a fost bătută, iar primarul a fost agresat, asta pentru că unul dintre atacatori n-a primit ajutor de urgenţă după ce s-a operat de apendicită. O echipă România TV a încercat să afle de la ţigani ce anume i-a scos din minţi. Răspunsul? O piatră în maşină şi o ploaie de înjurături.

RomaniaTV.net
18 mart. 2016, 15:53
Teroare într-o comună din Călăraşi. Ţiganii agresivi au devastat primăria VIDEO

Ţiganii din clanul Toma sunt mereu nervoşi. Obişnuiţi să trăiască din ajutoare de la Primărie, au dat buzna în instituţie, sperând că unul ei, proaspăt operat de apendicită, va face iar rost de bani.

A devenit agresiv. M-a împins peste imprimantă, mi-a dat o palmă, a dărâmat monitoarele… Am sunat la 112, au venit ofiţerii de la Budeşti, am depus plângere penală. L-au „tăvălit” şi pe primar, am înţeles„, a declarat pentru România TV asistentul social Mihaela Medeleanu.

Ne-a dărâmat calculatoarele, a tras de asistentul social, i-a dat o palmă. Cred că avea şi cuţit la el, ne urmăreşte tot timpul, ne urmăreşte pe străzi. E un om foarte violent, m-a alergat cu toporul E nebun! L-a-njurat pe şeful de post„, s-a plâns şi primarul comunei Gălbinaşi, Paul Radu.