Teroare într-un oraş din Rusia. URŞII se plimbă pe străzi şi ucid oameni GALERIE FOTO VIDEO

Un oraş din Rusia afost luat "în stăpânire" de urşi agresivi, care merg nestingheriţi pe străzile din Lucegirsk  şi atacă oamenii. O persoană a fost deja ucisă. Oamenii nu mai ies din casă de frica animalelor.

06 sept. 2015, 11:18

Locuitorilor le este frică să mai iasă din case, după ce un om a fost ucis, iar alţii au fost răniţi de animalele înfometate, potrivit România TV.

Potrivit autorităţilor, cel puţin 30 de urşi au fost văzuţi pe străzile din localitate. Opt dintre ei au fost împuşcaţi. Poliţia a sfătuit oamenii să iasă cât mai puţin din case, iar copiii pot fi scoşi la plimbare numai în anumite zone. Potrivit organizaţiilor pentru apărarea animalelor, urşii au ajuns în oraş pentru că nu găsesc nimic de mâncare în pădure.

Citeşte şi Patru femei au fost atacate de urşi în timp ce se aflau la cules de fructe de pădure

Potrivit autorităţilor, cel puţin 30 de urşi au fost văzuţi pe străzile din localitatea Lucegorsk, care are aproximativ 20.000 de locuitori.

Opt dintre urşii agresivi au fost împuşcaţi. Poliţia a sfătuit oamenii să iasă cât mai puţin din case, iar copiii pot fi scoşi la plimbare numai în anumite zone.

Potrivit organizaţiilor pentru apărarea animalelor, urşii au ajuns în oraş pentru că nu găsesc nimic de mâncare în pădure.