Teroare la grădiniţă. O educatoare isterică ameninţă copiii că îi arde la plită VIDEO

Teroare şi istericale la o grădiniţă din Iaşi! O educatoare urlă la copii, îi jigneşte şi îi ameninţă că îi pune cu mâna pe plită dacă nu o ascultă.

RomaniaTV.net
09 mart. 2012, 14:07
Teroare la grădiniţă. O educatoare isterică ameninţă copiii că îi arde la plită VIDEO

Într-o înregistrare audio postată pe Internet, însoţită de un montaj foto, se aude cum o educatoare de la o grădiniţă din Iaşi le spune micuţilor că este sătulă de ei şi îi ameninţă că îi pune cu mâna pe plită dacă mai ating pereţii. Filmuleţul a ajuns pe Youtube, postat de un ieşean, iar acum cazul este analizat de Inspectoratul Şcolar din judeţ.

Educatoarea acuzată de comportamentul deplasat se numeşte Iulia Pantaie şi este chiar directoarea Grădiniţei cu Program Prelungit nr. 27, din Iaşi. Reporterii de la Bună Ziua Iaşi au încercat să ia şi punctul său de vedere, însă cadrul didactic a refuzat, limitându-se la a spune că este victima unei răzbunări.

Sabina Manea, purtătorul de cuvânt al ISJ Iaşi, a declarat, la România TV, că ar fi fost mai bine dacă ar fi fost vorba despre o înregistrare video, nu doar una audio. „Noi am demarat anchetă pentru a vedea dacă vocea este a persoanei acuzate. Dacă se dovedeşte că această persoană are un asemenea comportament total deplasat, nu are nicio scuză. Dar, înainte de a lua măsuri, trebuie să ne asigurăm că am respectat toţi paşii legali, pentru a fi siguri că persoana nu poate întoarce decizia în instanţă şi apoi să se întoarcă în grădiniţă”, a explicat Sabina Manea.