Teroare pe plajă, în SUA, ca în filmul „Fălci”: Doi copii au fost MUTILAŢI de rechini feroce GALERIE FOTO

Doi adolescenţi au fost mutilaţi de un rechin, în două atacuri teribile, pe coastele Carolinei de Nord. Tinerii au fost salvaţi de alţi turişti care le-au acordat primul ajutor până la sosirea ambulanţelor.

15 iun. 2015, 11:09

Atacurile au avut loc pe coasta Carolinei de Nord. Una dintre victime, un băiat de 16 ani, şi-a pierdut complet un braţ după atac. O altă victimă a rechinului a fost o fată de 12 ani, căreia medicii au fost nevoiţi să îi amputeze parţial un braţ. Copila ar putea rămâne şi fără un picior.

„Era sânge în apă, venea la mal cu spuma de mare… Copilul era în stare de şoc, dar era coerent. Avea braţul smuls de aici… Am văzut ce mai rămsese din braţul său…”, potrivit România TV.

Citeşte şi Imagini inedite surprinse sub apă. O pisică de mare curioasă „atacă” un scafandru VIDEO

Atacurile au avut loc succesiv, la interval de o oră şi jumătate, pe două plaje diferite. Un oficial local susţine că cei doi copii au fost atacaţi de acelaşi rechin. Cei doi adolescenţi au fost transportaţi cu elicopterul la spital, în stare gravă.

Pacienţii au reacţionat însă la tratamente, iar starea lor este stabilă acum. Autorităţile susţin că dublul atac este ieşit din comun şi le-au cerut turiştilor care merg la plajă să fie precauţi.