Teroristul mahmur: Irakianul arestat la Bucureşti riscă 20 de ani de închisoare, deşi era beat VIDEO

Teroristul mahmur riscă 20 de ani de închisoare. Curtea de Apel Bucureşti a judecat ultimul termen al irakianului care, după cinci zile de hoinărit prin cluburile bucureştene, a ameninţat ataşatul militar al Marii Britanii de la Bucureşti cu un cuţit de bucătărie. Întrebat care-i problema, irakianul a cerut să fie arestat deoarece vrea să ucidă un oficial occidental. Când şi-a revenit din beţie şi-a schimbat declaraţiile şi a spus că nu este terorist şi că a venit în România doar pentru cinci zile.

RomaniaTV.net
16 apr. 2013, 06:22
Teroristul mahmur: Irakianul arestat la Bucureşti riscă 20 de ani de închisoare, deşi era beat VIDEO

Irakianul Khr Karim Friad este stabilit de 8 ani în Finlanda. La începutul lui decembrie 2012, a venit în Bucureşti unde a petrecut prin mai multe cluburi din Capitală.

Pe data de 13 decembrie, irakianul a fost surprins în zona sediului Ambasadei Marii Britanii, având asupra sa un cuţit luat din garsoniera în care se cazase cu câteva zile înainte. Luat la întrebări de un subofiţer SRI care păzea ambasada, irakianul a susţinut că vrea să fie arestat şi că se află acolo pentru a-l asasina pe ataşatul militar al Mării Britanii în România. A dat chiar şi o declaraţie scrisă în acest sens.

După ce şi-a mai revenit din beţie, irakianul şi-a schimbat declaraţia iniţială. În fata judecătorului, acesta a arătat că nu este terorist şi că era într-o stare de stres la acel moment, pentru că soţia şi fiica sa nu au putut ajunge în România.

Bărbatul a fost trimis în judecată, iar judecătorii se vor pronunta pe 18 aprilie. Dacă va fi găsit vinovat, irakianul riscă până la 20 de ani de închisoare.