TERORIZAT de o gânganie. A vrut să scape de insecta din ureche într-un mod absolut incredibil

Varianta unei vizite la spital a fost ultima aleasă de un bărbat australian, căruia i-a intrat o gânganie în ureche. El a încercat prin mijloace proprii improvizate scoaterea acesteia, însă mai tare a întărâtat-o.

RomaniaTV.net
10 ian. 2014, 18:08

Australianul Hendrik Helmer s-a trezit în agonie într-una din nopţile trecute, când a simţit că prin canalul urechii i se plimbă o mică vietate.

Orice ar fi fost în urechea mea nu-mi plăcea deloc„, spune omul, care era pe bună dreptate speriat. „Speram că nu este un păianjen veninos, speram să nu mă muşte„, a mai declarat el, adăugând că durerile au început să se intensifice, astfel că a recurs la măsuri extreme pentru a scoate gângania din ureche. Văzând că nu a dat rezultate metoda umplerii urechii cu apă el a apelat la aspirator. Nici cu acesta nu a avut mai mult noroc, ba mai tare a întărâtat insecta.

Cum durerea a devenit din ce în ce mai chinuitoare, colegul de apartament al lui Hendrik l-a convins pe acesta să meargă la spital, unde un medic i-a turnat ulei pe canalul urechii. Abia acest lucru a omorât insecta, medicul folosind apoi un forceps pentru a o extrage de acolo.

Colegii săi au declarat ulterior că a fost cea mai mare insectă pe care au scos-o vreodată din urechea cuiva.