Terorizată de colegii de şcoală pentru FRUMUSEŢEA EI. Citeşte POVESTEA CUTREMURĂTOARE a unei eleve

Frumuseţea unei femei stârneşte mereu invidie, dar de aici până la teroare este un pas mare. Claire Leeson, o tânără acum în vârstă de 24 de ani a trecut prin clipe de groaza pe vremea când era în liceu - traume de care nu a reuşit încă să scape şi care au împins-o de două ori la suicid.

RomaniaTV.net
22 mai 2014, 15:15

Claire avea numai 13 ani când a trăit cea mai cumplită experienţă din viaţa ei.

Pentru simplul fapt că era frumuşică şi că la un moment dat s-a zvonit că este îndrăgostită de cel mai popular băiat din liceu, fata a fost terorizată de colegi. A fost suficient ca acel băiat să o numească grasă şi urâtă, pentru ca  atitudinea lui să ajungă să-i influenţeze şi pe ceilalţi.

În fiecare zi i se spunea că este prea urâtă pentru a avea dreptul să trăiască. Chinuită de colegii de şcoală, adolescenta a încercat să se sinucidă de 2 ori. După fiecare tentativa de suicid, cei care o terorizau îi spuneau că data viitoare ar trebui să se străduiască mai tare.

Fata a fost mutată într-o altă şcoală pentru a scăpa de acel calvar. Acum, Claire a decis să-şi spună povestea doar pentru a trage un semnal de alarmă asupra acestor abuzuri.

Vezi şi: Gest ŞOCANT al unui elev de 17 ani pe holurile ŞCOLII: S-a întâmplat la OPT DIMINEAŢA, când toţi erau la ore