Tesla, un fel de BMW! Un șofer din Oradea a rămas fără permis, după ce a fost prins conducând cu 145 km în localitate

Un șofer din Oradea a rămas fără permis pentru patru luni și s-a ales și cu o amendă de 3.300 de lei, după ce a fost prins conducând cu viteză pe DN1, în localitatea Urvind! Dacă mulți ar crede că bărbatul se afla la volanul unui BMW, ei bine, acesta conducea o Tesla.

20 mart. 2024, 14:54
Tesla, un fel de BMW! Un șofer din Oradea a rămas fără permis, după ce a fost prins conducând cu 145 km în localitate

Un şofer în vârstă de 31 ani din Oradea a rămas fără permis pentru 4 luni şi s-a ales cu o amendă de 3.300 lei, după ce a fost prins gonind pe DN1, în localitatea Urvind, cu 145 de km/h.

Citește și Mașina electrică futuristă care va detrona Tesla. Se alimentează cu energie solară și nu trebuie să fie conectată la priză

Românul care se afla la volanul unui Tesla a fost oprit de polițiștii Biroului Drumuri Naționale și Europene marți dimineață, cu puțin înaintea de ora 11.

Aceasta circula în localitatea Urvind cu 145 km/h, înregistrată radar, în zona de limitare a vitezi de deplasare la 50 de km/h.

„Conducătorul auto care a depăşit limita legală de viteză cu 95 de km/h a fost sancţionat contravenţional cu 20 de puncte amendă, în valoare de 3.300 de lei şi cu suspendarea dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice pentru 120 de zile, eliberându-i-se o dovadă fără drept de circulație”, se arată într-un comunicat transmis miercuri de Poliţia Bihor.

Zilele trecute, alți zece șoferi au rămas fără permis

De asemenea, nu este singurul vitezoman care, marţi, a rămas cu mai puțini bani în buzunar.

Dintre cele 102 sancţiuni contravenţionale întocmite de poliţiştii rutieri, 72 au fost pentru depășirea limitelor legale de viteză.

Citește și Video! Culmea crizei energetice! Bucureștenii cu Tesla de zeci de mii de euro stau ore întregi la coadă, noaptea, în parcarea subterană de la mall, ca să-și încarce mașinile electrice gratis

Ca sancţiune complementară, 10 dintre şoferii amendaţi au rămas fără permis.