Tesla vine în România în 2021! E oficial, va avea service în Pipera şi showroom la Mall Băneasa! George Buhnici a facut anunţul

Tesla vine în România, a anunţat George Buhnici de la Cavaleria.ro pe Instagram. Potrivit surselor jurnalistului, Tesla va deschide un showroom în România în mall Băneasa.

RomaniaTV.net
28 apr. 2020, 18:52

Tesla vine în România cel mai tarziu în 2021 în primul trimestru, a anunţat George Buhnici pe Instagram.

„Avem informații din mai multe surse că va deschide un showroom în mall Băneasa. Informațiile mele spun că vor face și un service în Pipera.

Tesla deja pregătește oameni iar la centrul de service va vinde și piese de schimb. Trebuia să vină de anul ăsta dar venirea va fi întârziată din cauza pandemiei de coronavirus. Cel mai tarziu în 2021 în primul trimestru, ar trebui să vedem oficial Tesla în țara noastră”, a spus George Buhnici de la Cavaleria.ro.

Vestea că Tesla vine în România a fost dată încă de anul trecut, chiar de Tesla, pe contul de Twitter al companiei gigant, dar, pandemia de coronavirus a întârziat apariţia Tesla pe piaţa din ţara noastră. 

Pe 24 august 2019 a apărut anunţul conform căruia, Tesla va putea fi livrată și în România, țara noastră fiind pe lista noilor state în care mașina electrică va fi disponibilă, alături de Polonia, Ungaria și Slovenia.

Anul trecut, în iunie, șeful companiei, directorul general Elon Musk, anunța că Tesla își va extinde rețeaua de stații de încărcare rapidă Supercharger în Europa de Est “probabil” până la începutul anului viitor. În martie, producătorul auto american a indicat că vrea să ajungă la o acoperire de 99% în Europa până la finele anului, pentru România fiind pregătite trei stații de încărcare Supercharger, în București, Craiova și Brăila, după cum anunță Profit.ro.

Citeşte şi: 

Odată cu apariţia Tesla în România, Tesla Model 3, Tesla Model S și tesla Model X vor fi disponibile pentru cei doritori să achiziţioneze o maşină hibrid. 

Este bine de ştiut că pentru a cumpăra o mașină electrică Tesla, românii se vor putea folosi inclusiv de programul Rabla, ecotichetele fiind valabile la precomandă.