TEST: Cât de blondă eşti?

Află cât de blondă eşti şi ce înseamnă asta pentru personalitatea ta.

RomaniaTV.net
06 iun. 2014, 07:30
TEST: Cât de blondă eşti?

1. Te întâlneşti cu un tip foarte sexy diseară, cu ce te îmbraci?

A. Cu cea mai scurtă fustă, cizmele cu toc cui şi o jachetă statement. Nu vrei să pari chiar uşoară şi ieftină.
B. Cu o bluză decoltată şi blugi. Vrei să fii sexy, dar totuşi comodă, ca să te simţi în largul tău chiar şi cu emoţii cu tot.
C. Cu o rochie elegantă, asortată chic cu ceasul şi pantofii. Vrei să ascunzi faptul că îţi place mult tipul, intimidându-l tu pe el.

Citeşte şi Testul priorităţilor: Află ce este cu adevărat important pentru tine în doar 1 minut

2. Eşti la cumpărături şi te-ai încurcat în rest. Vânzătoarea se uită la tine. Ce faci?

A. Începi să râzi tare şi spui că nu mai ai mărunt, apoi te bâlbâi şi încerci să o priveşti de sus, să facă bine să schimbe ea banii.
B. Zâmbeşti încurcată şi te scuzi. Spui că banii aştia noi încă te încurcă. Pleci repede după ce ai rezolvat criza, pentru că te-ai făcut de râs.
C. Începi şi te scotoceşti prin geantă, te uiţi la ea şi îi spui ca eşti o zăpăcită, apoi o rogi să te ajute, că niciodată nu poţi face calcule în minte.

3. Intri la mall ca o divă, foarte aranjată şi pusă pe fapte, dar te loveşti de uşile batante. Ce faci?

A. Cazi în fund şi râzi. Apoi începi să plângi şi aştepţi să vină cineva să te ridice. Eşti aşa supărată, încât ieşi din mall şi te duci la o cafenea, unde ştii sigur că nu ştie nimeni ce ruşine ai păţit.
B. Te ridici rapid şi te uiţi în toate părţile, ca să vezi cât de multă lume te-a văzut cu picioarele în sus. Te scuturi şi faci dreapta pe primul culoar, ca să te îndepărtezi de zona critică.
C. Tragi o înjurătură, te ridici şi te uiţi urât la cei care se holbează la tine. Te scuturi şi mergi la baie, să vezi dacă s-a întins machiajul şi dacă hainele stau cum trebuie.

Testul temperamentului: Află ce fire ai

4. Eşti cu prietenii iubitului tău în oraş. Cineva povesteşte ceva amuzant, dar tu nu ai înteles foarte bine despre ce vorbeşte. Toţi se uită la tine pentru o reacţie.

A. Faci o pauză, poate te lasă în pace. Dacă ei nu zic nimic, începi să râzi şi zici ceva generic: “Hahaha, foarte haios!”
B. Zâmbeşti şi spui ceva ca să schimbi subiectul spre unul mai confortabil Distragi atenţia de la faptul că habar nu aveai despre ce se vorbeşte acolo.
C. Zâmbeşti şi yici ceva legat de subiect, dar fără să se vadă că nu ştii exact despre ce este vorba. Schimbi subiectul cu unul care are legatură cât de cât.

Cum îţi dai seama ce fel de om e cu adevărat, în funcţie de forma nasului

5. Te prezintă mamei lui, care se uită urât la tine. Tu…

A. Râzi nervos şi încerci să spui o glumă, ceea ce te face să te simţi şi mai stingheră, pentru că doamna nu râde.
B. Zâmbeşti şi încerci să destinzi atmosfera, să o ajuţi cu farfuriile, ca să vadă că eşti fată bună şi harnică. Când dai de timpi morţi, te refugiezi în braţele lui şi ceri îndurare, poate plecaţi mai repede.
C. Zâmbeşti cu cel mai interesant zâmbet şi îi spui că eşti încântată să o cunoşti şi că este o onoare. Apoi petreci seara încercând să găseşti subiecte comune de conversaţie şi aporape îl ignori pe iubitul tău.

Rezultatele testului pe Unica.ro.