Test de atenție. Găsește pisica din imagine în mai puțin de 15 secunde. Numai 1% din utilizatori reușesc

Acest test de atenție este mai complicat decât pare. Trebuie să găsește pisica ascunsă printre chipurile oamenilor în doar 15 secunde.

18 aug. 2023, 09:08
Test de atenție. Găsește pisica din imagine în mai puțin de 15 secunde. Numai 1% din utilizatori reușesc
Teste de atenție. Găsește pisica în 15 secunde.

Un nou test de atenție a devenit viral în mediul online. O poză cu zeci de fețe ascunde o pisică. Animalul este destul de greu de depistat și numai cei foarte atenți la toate detaliile pot face acest lucru. Doar 1% dintre oameni reușesc să treacă acest test.

Citește și: Test de inteligență. Găsește cel mai mare număr posibil din doar două mutări, în doar 20 de secunde

Tu reușești să rezolvi acest test de atenție în cel mult 15 secunde? Testul constă într-o imagine cu zeci de fețe de oameni, de la copii până la vârstnici. Undeva, printre aceste chipuri este și un cap de pisică. Timpul de rezolvare este unul foarte scurt.

Testul cu pisica nu este atât de simplu, astfel că mulți îl pică. Unele persoane nici nu au răbdare pentru a parcurge întreaga imagine. Cei care nu reușesc, au răspunsul mai jos.

Citește și: Test de inteligență pentru genii! Găsește litera diferită de M în doar 60 de secunde

Test de atenție cu pisica

Mai avem un test de atenție cu pisici. O altă provocare, puțin mai ușoară decât prima.

Este vorba despre o poză unde se văd mai multe case. Printre acestea se află și un cap de pisică. Cine este atent poate face testul în doar 7 secunde. Dacă nu ai reușit, îți spunem că pisica se află în partea din stânga sus.

Acestea sunt doar niște puzzle-uri care nu certifică neapărat gradul de inteligență, totuși, rapiditatea cu care este rezolvat testul nu este complet ignorată, iar răspunsurile corecte mai rapide sunt un alt semn al unui IQ mai mare.