Test de inteligență cu chibrituri! Mută un singur băț pentru a obține egalitatea. Ai la dispoziție 20 de secunde

Astăzi îți propunem un nou test de inteligență cu bețe de chibrit. Tot ce trebuie să faci este să muți un singur băț de chibrit și găsești forma corectă a ecuației 9x9=11+15.

01 mart. 2024, 22:08
Test de inteligență cu chibrituri! Mută un singur băț pentru a obține egalitatea. Ai la dispoziție 20 de secunde

Test de inteligență cu chibrituri! Mută un singur băț pentru a obține egalitatea. Atenție, ai la dispoziție 20 de secunde pentru a obține egalitatea așa că trebuie să te grăbești.

Citește și Ultimul test de inteligență al iernii! Doar un adevărat geniu ghicește cine este fiica femeii în cinci secunde

Test de inteligență cu chibrituri! Mută un singur băț pentru a obține egalitatea

Testul de astăzi implică o ecuație matematică greșită, creată din 29 de bețe de chibrit, iar sarcina ta este să muți un singur băț pentru a obține egalitatea.

Această provocare are un grad de dificultate mai mare față de cele cu care te-am obișnuit până acum, așa că te sfătuim să fii foarte atent atunci când te apuci să o rezolvi.

Dacă ai reușit să rezolvi acest test de inteligență, te felicităm! Ești un adevărat geniu! Dacă nu, te vom ajuta noi și îți vom dezvălui în imaginea de mai jos rezolvarea corectă.

Ei bine, după cum observi, singura mutare pe care trebuie să o faci este să transformi cifra 9 în 3, iar bețișorul rămas să îl pui la cifra 15 astfel încât să îl transfomi în 27.

9×3=27; 11+16=27. Astfel, 9×3=11+16.

Testele IQ există de peste un secol. Ele au apărut inițial în Franța pentru a ajuta la identificarea elevilor care aveau nevoie de ajutor suplimentar la școală.

Ulterior, guvernul SUA a folosit versiuni modificate ale acestor teste în timpul Primului Război Mondial. Liderii forțelor armate știau că dacă oameni necalificați vor intra în luptă acest lucru ar putea fi periculos. Așa că au folosit testele pentru a ajuta la găsirea candidaților calificați. Armata continuă să facă acest lucru chiar și în ziua de astăzi.

IQ peste 140 – geniile și adevărații conducători îl au;
IQ între 131 și 140 – cercetătorii, specialiștii și manageri au un nivel atât de ridicat al IQ-ului;
IQ între 121 și 130 – peste 6% din populația planetei obține astfel de rezultate cu mult peste media normală;
IQ între 111 și 120 – reprezintă un nivel puțin trecut de media normală;
IQ între 101 și 110 – media normală a nivelului de inteligență;
IQ între 91 și 100 – în jur de 25% din populația lumii deține un astfel de rezultat;
IQ între 81 și 90 – deși este puțin sub medie, acest rezultat le va oferi oamenilor posibilitatea de a lucra în domenii precum agricultura;
IQ între 71 și 80 – în acest caz vorbim deja despre mici probleme. Astfel de persoane vor putea înțelege doar noțiuni elementare.

Citește și Test de inteligență exclusiv pentru geniile cu ochi de uliu! Găsește greșeala colosală din imagine. Ai doar cinci secunde la dispoziție