Test de inteligență exclusiv pentru genii! Dacă găsești albina în doar 10 secunde ai o minte sclipitoare

Testele de inteligență sunt pe val și în primăvara aceasta. Astăzi îți propunem un nou test de inteligență simplu și rapid pe care adevăratele genii îl rezolvă în doar 10 secunde.

04 mart. 2024, 09:34
Test de inteligență exclusiv pentru genii! Dacă găsești albina în doar 10 secunde ai o minte sclipitoare

Test de inteligență exclusiv pentru genii! Ca de obicei, tot ce trebuie să faci este să privești cu atenție imaginea de mai sus și să găsești unde se află albina.

Citește și Test de inteligență cu chibrituri! Mută un singur băț pentru a obține egalitatea. Ai la dispoziție 20 de secunde

Test de inteligență exclusiv pentru genii!

Atenție, dacă găsești albina în doar 10 secunde faci parte din categoria geniilor cu minte sclipitoare.

Dacă ai descoperit albinuța buclucașă, te felicităm, ești un adevărat geniu! Dacă nu, te vom ajuta noi și îți vom dezvălui care este soluția la testul de azi.

IQ-ul este măsura inteligenței umane și se poate stabili pentru fiecare persoană în parte prin rezolvarea unor teste ori rezolvarea de puzzle-uri, completarea unor serii de imagini și numere sau identificarea unui patern, într-un ansamblu de numere sau imagini.

Testele IQ există de peste un secol. Ele au apărut inițial în Franța pentru a ajuta la identificarea elevilor care aveau nevoie de ajutor suplimentar la școală.

Ulterior, guvernul SUA a folosit versiuni modificate ale acestor teste în timpul Primului Război Mondial. Liderii forțelor armate știau că dacă oameni necalificați vor intra în luptă acest lucru ar putea fi periculos. Așa că au folosit testele pentru a ajuta la găsirea candidaților calificați. Armata continuă să facă acest lucru chiar și în ziua de astăzi.

În funcție de răspunsurile oferite, oamenii sunt împărțiți în mai multe categorii:

IQ peste 140 – geniile și adevărații conducători îl au;

IQ între 131 și 140 – cercetătorii, specialiștii și manageri au un nivel atât de ridicat al IQ-ului;

IQ între 121 și 130 – peste 6% din populația planetei obține astfel de rezultate cu mult peste media normală;

IQ între 111 și 120 – reprezintă un nivel puțin trecut de media normală;

IQ între 101 și 110 – media normală a nivelului de inteligență;

IQ între 91 și 100 – în jur de 25% din populația lumii deține un astfel de rezultat;

IQ între 81 și 90 – deși este puțin sub medie, acest rezultat le va oferi oamenilor posibilitatea de a lucra în domenii precum agricultura;

IQ între 71 și 80 – în acest caz vorbim deja despre mici probleme. Astfel de persoane vor putea înțelege doar noțiuni elementare.

Citește și Ultimul test de inteligență al iernii! Doar un adevărat geniu ghicește cine este fiica femeii în cinci secunde