Test de inteligență exclusiv pentru geniile cu ochi de șoim! Doar cei cu IQ-ul peste medie reușesc să descopere greșeala din imagine în doar 11 secunde

Testele de inteligență sunt vedetele anului 2023, iar românii le adoră pentru că îi ajută să își descopere nivelul IQ-ului într-un mod, simplu, rapid și extrem de distractiv. Astăzi, îți propunem un nou test de inteligență care le-a dat mari bătăi de cap internauților.

04 dec. 2023, 19:49
Test de inteligență exclusiv pentru geniile cu ochi de șoim! Doar cei cu IQ-ul peste medie reușesc să descopere greșeala din imagine în doar 11 secunde
Test de inteligență exclusiv pentru geniile cu ochi de șoim!

Test de inteligență exclusiv pentru geniile cu ochi de șoim! Doar cei cu IQ-ul peste medie reușesc să descopere greșeala din imagine în doar 11 secunde.

Citește și Test de inteligență exclusiv pentru genii! Doar persoanele cu ochi de șoim vor descoperi cine este adevăratul proprietar al pisicii

Test de inteligență exclusiv pentru geniile cu ochi de șoim!

Tot ce trebuie să faci este să privești cu atenție imaginea de mai sus și să descoperi care este greșeala ascunsă în peisajul de iarnă.

Dacă ai reușit să descoperi greșeala din imagine, te felicităm ești un adevărat geniu cu ochi de șoim! Dacă nu, te vom ajuta noi, însă, pe viitor trebuie să rezolvi cât mai multe astfel de teste astfel încât să îți antrenezi capacitatea vizuală și perspicacitatea.

Astfel, greșeala din imagine este aceea că nu există urme ale omului în zăpadă, ci doar ale câinelui.

Testele IQ există de peste un secol. Ele au apărut inițial în Franța pentru a ajuta la identificarea elevilor care aveau nevoie de ajutor suplimentar la școală.

Dacă ai reușit să rezolvi acest test te felicităm, ești un adevărat geniu! Dacă nu, te vom ajuta noi și în imaginea de mai jos vei afla unde se află ascunsă litera E.

Ulterior, guvernul SUA a folosit versiuni modificate ale acestor teste în timpul Primului Război Mondial. Liderii forțelor armate știau că dacă oameni necalificați vor intra în luptă acest lucru ar putea fi periculos. Așa că au folosit testele pentru a ajuta la găsirea candidaților calificați. Armata continuă să facă acest lucru chiar și în ziua de astăzi.

În funcție de răspunsurile oferite, oamenii sunt împărțiți în mai multe categorii:

IQ peste 140 – geniile și adevărații conducători îl au;

IQ între 131 și 140 – cercetătorii, specialiștii și manageri au un nivel atât de ridicat al IQ-ului;

IQ între 121 și 130 – peste 6% din populația planetei obține astfel de rezultate cu mult peste media normală;

IQ între 111 și 120 – reprezintă un nivel puțin trecut de media normală;

IQ între 101 și 110 – media normală a nivelului de inteligență;

IQ între 91 și 100 – în jur de 25% din populația lumii deține un astfel de rezultat;

IQ între 81 și 90 – deși este puțin sub medie, acest rezultat le va oferi oamenilor posibilitatea de a lucra în domenii precum agricultura;

IQ între 71 și 80 – în acest caz vorbim deja despre mici probleme. Astfel de persoane vor putea înțelege doar noțiuni elementare.

Citește și Test de inteligență rapid! Doar adevăratele genii cu ochi de vultur găsesc litera E ascunsă în imagine