Test de inteligență exclusiv pentru genii! Doar persoanele cu ochi de șoim vor descoperi cine este adevăratul proprietar al pisicii

Românii adoră testele de inteligență deoarece îi ajută să își petreacă timpul liber într-un mod plăcut și creativ. Mai mult, rezolvând astfel de teste ei își pot afla nivelul de inteligență. Astăzi, îți propunem un nou test de inteligență pe care geniile cu ochi de șoim îl rezolvă în doi timpi și trei mișcări.

30 nov. 2023, 11:41
Test de inteligență exclusiv pentru genii! Doar persoanele cu ochi de șoim vor descoperi cine este adevăratul proprietar al pisicii
Doar persoanele cu ochi de șoim vor descoperi cine este adevăratul proprietar al pisicii

Doar persoanele cu ochi de șoim vor descoperi cine este adevăratul proprietar al pisicii. Tot ce trebuie să faci este să privești cu atenție imaginea de mai sus și să descoperi care din cele trei femei este proprietara pisicii.

Citește și Test de inteligență rapid! Doar adevăratele genii cu ochi de vultur găsesc litera E ascunsă în imagine

Doar persoanele cu ochi de șoim vor descoperi cine este adevăratul proprietar al pisicii

Atenție, ai la dispoziție 11 secunde, așa că trebuie să te concentrezi foarte bine atunci când pornești cronometrul.

Dacă ai descoperit cine este proprietarul pisicii, te felicităm, ești un adevărat geniu! Dacă nu, te vom ajuta noi, însă pe viitor trebuie să rezolvi cât mai multe astfel de teste pentru a-ți antrena perspicacitatea.

Testele IQ există de peste un secol. Ele au apărut inițial în Franța pentru a ajuta la identificarea elevilor care aveau nevoie de ajutor suplimentar la școală.

Ulterior, guvernul SUA a folosit versiuni modificate ale acestor teste în timpul Primului Război Mondial. Liderii forțelor armate știau că dacă oameni necalificați vor intra în luptă acest lucru ar putea fi periculos. Așa că au folosit testele pentru a ajuta la găsirea candidaților calificați. Armata continuă să facă acest lucru chiar și în ziua de astăzi.

În funcție de răspunsurile oferite, oamenii sunt împărțiți în mai multe categorii:

IQ peste 140 – geniile și adevărații conducători îl au;

IQ între 131 și 140 – cercetătorii, specialiștii și manageri au un nivel atât de ridicat al IQ-ului;

IQ între 121 și 130 – peste 6% din populația planetei obține astfel de rezultate cu mult peste media normală;

IQ între 111 și 120 – reprezintă un nivel puțin trecut de media normală;

IQ între 101 și 110 – media normală a nivelului de inteligență;

IQ între 91 și 100 – în jur de 25% din populația lumii deține un astfel de rezultat;

IQ între 81 și 90 – deși este puțin sub medie, acest rezultat le va oferi oamenilor posibilitatea de a lucra în domenii precum agricultura;

IQ între 71 și 80 – în acest caz vorbim deja despre mici probleme. Astfel de persoane vor putea înțelege doar noțiuni elementare.

Citește și Test de inteligență exclusiv pentru geniile du ochi de șoim! Doar cei mai perspicace reușesc să găsească soția bătrânului în șase secunde