Test de inteligență exclusiv pentru geniile du ochi de șoim! Doar cei mai perspicace reușesc să găsească soția bătrânului în șase secunde

Testele de inteligență fac furori pe rețelele de socializare, unde internauții încearcă să își descopere nivelul IQ-ului. Astăzi, îți propunem un nou test de inteligență pe care doar geniile cu ochi de șoim reușesc să îl rezolve în doar șase secunde.

28 nov. 2023, 12:03
Test de inteligență exclusiv pentru geniile du ochi de șoim! Doar cei mai perspicace reușesc să găsească soția bătrânului în șase secunde
Test de inteligență exclusiv pentru geniile du ochi de șoim!

Test de inteligență exclusiv pentru geniile du ochi de șoim! Tot ce trebuie să faci este să privești cu atenție imaginea de mai sus și să o găsești pe soția fermierului.

Citește și Test de inteligență pentru genii! Găsește mașina din imagine în doar 8 secunde

Test de inteligență exclusiv pentru geniile du ochi de șoim!

Atenție, dacă și tu vrei să faci parte din categoria geniilor cu ochi de șoim trebuie să te concentrezi și să rezolvi testul în doar șase secunde.

Dacă ai reușit să rezolvi provocarea noastră de astăzi, te felicităm, ești un geniu! Dacă nu, te vom ajuta noi și îți vom oferi soluția în imaginea de mai jos.

Însă, pe viitor pentru a rezolva cât mai repede astfel de provocări trebuie să faci foarte multe teste de acest gen pentru a-ți antrena capacitatea vizuală și perspicacitatea.

Testele IQ există de peste un secol. Ele au apărut inițial în Franța pentru a ajuta la identificarea elevilor care aveau nevoie de ajutor suplimentar la școală.

Ulterior, guvernul SUA a folosit versiuni modificate ale acestor teste în timpul Primului Război Mondial. Liderii forțelor armate știau că dacă oameni necalificați vor intra în luptă acest lucru ar putea fi periculos. Așa că au folosit testele pentru a ajuta la găsirea candidaților calificați. Armata continuă să facă acest lucru chiar și în ziua de astăzi.

În funcție de răspunsurile oferite, oamenii sunt împărțiți în mai multe categorii:

IQ peste 140 – geniile și adevărații conducători îl au;

IQ între 131 și 140 – cercetătorii, specialiștii și manageri au un nivel atât de ridicat al IQ-ului;

IQ între 121 și 130 – peste 6% din populația planetei obține astfel de rezultate cu mult peste media normală;

IQ între 111 și 120 – reprezintă un nivel puțin trecut de media normală;

IQ între 101 și 110 – media normală a nivelului de inteligență;

IQ între 91 și 100 – în jur de 25% din populația lumii deține un astfel de rezultat;

IQ între 81 și 90 – deși este puțin sub medie, acest rezultat le va oferi oamenilor posibilitatea de a lucra în domenii precum agricultura;

IQ între 71 și 80 – în acest caz vorbim deja despre mici probleme. Astfel de persoane vor putea înțelege doar noțiuni elementare.

Citește și Test de inteligență extrem de dificil, fără nicio legătură cu matematica! Completează căsuța liberă în imaginea de mai jos