Test de inteligență pentru adevăratele genii! Doar 3% dintre oameni pot găsi animalul ascuns în imagine în doar 3 secunde

Testele de inteligență sunt preferatele românilor și asta pentru că sunt modalitatea simplă și distractivă prin care își pot determine nivelul IQ-ului. Astăzi, îți propunem un nou test de inteligență diferit față de cele cu care te-am obișnuit.

29 sept. 2023, 17:23
Test de inteligență pentru adevăratele genii! Doar 3% dintre oameni pot găsi animalul ascuns în imagine în doar 3 secunde
Doar 3% dintre oameni pot găsi animalul ascuns în imagine în doar 3 secunde

Test de inteligență pentru adevăratele genii! Este vorba despre un test rar pe care doar 3% dintre oameni îl pot rezolva. Tot ce trebuie să faci este să te uiți cu atenție în imaginea de mai sus și să găsești în doar trei secunde animalul ascuns.

Citește și Test de inteligență. Elimină trei bețe de chibrit astfel încât scăderea să fie corectă

Test de inteligență pentru adevăratele genii!

În imagine sunt mai multe forme, majoritatea reprezentând vegetație, frunze, flori, tulpini, dar dacă o vei analiza bine o să identifici instant locul în care este ascuns un animal.

Cei care au realizat acest test spun că în urma analizelor efectuate în mediul online, s-a ajuns la concluzia că doar 3% dintre utilizatori reușesc să rezolve misterul animalului ascuns în imagine.

Foarte mulți oameni nu reușesc să fie atenți și să se concentreze pentru a identifica animalul ascuns printre formele de vegetație.

Dacă ai identificat animalul ascuns din imagine, te felicităm! Dacă nu, te vom ajuta noi.

Testele de inteligenţă cunoscute astăzi ca teste IQ au fost create în anul 1905 de către psihologul francez Alfred Binet. Foarte mult timp, ele au purtat numele lui Binet şi erau folosite de psihologi pentru a identifica acei copii care au nevoie de ajutor cu activităţile şcolare. Atunci când a inventat aceste teste specialistul a ţinut să precizeze atunci că un rezultat scăzut la testele IQ nu semnalează o incapacitate de a învăţa, ci reprezintă un indiciu că este necesară dedicarea unui timp mai îndelungat studiului.

Oamenii de știință spun că testele de inteligență sunt excelente pentru stimularea mentală și îmbunătățirea abilităților cognitive, dar și pentru identificarea IQ-ului.

IQ-ul reprezintă măsura inteligenței umane și se poate stabili pentru fiecare persoană prin rezolvarea de puzzle-uri, completarea unor serii de imagini și numere sau identificarea unui pattern într-un ansamblu de numere sau imagini. În funcție de răspunsurile oferite, oamenii sunt împărțiți în mai multe categorii:

IQ peste 140 – geniile și adevărații conducători îl au;

IQ între  131 și 140 – cercetătorii, specialiștii și manageri au un nivel atât de ridicat al IQ-ului;

IQ între 121 și 130 – peste 6% din populația planetei obține astfel de rezultate cu mult peste media normală;

IQ între 111 și 120 – reprezintă un nivel puțin trecut de media normală;

IQ între 101 și 110 – media normală a nivelului de inteligență;

IQ între 91 și 100 – în jur de 25% din populația lumii deține un astfel de rezultat;

IQ între 81 și 90 – deși este puțin sub medie, acest rezultat le va oferi oamenilor posibilitatea de a lucra în domenii precum agricultura;

IQ între 71 și 80 – în acest caz vorbim deja despre mici probleme. Astfel de persoane vor putea înțelege doar noțiuni elementare.

Citește și Test de inteligență chinezesc pentru adevăratele genii! Rezolvă ecuația din imagine în doar 30 de secunde


Calendar 2024
Calendar 2024