Test de inteligență pentru cei cu IQ ridicat! Mută două bețe de chibrit pentru a forma cel mai mare număr posibil din 508

Testele de inteligență sunt vedetele anului 2023! Chiar dacă unele dintre ele le dau mari bătăi de cap, românii sunt tot mai atrași de aceste teste care le pun la încercare inteligența și perspicacitatea. Astăzi îți propunem un nou test de inteligență care în aceste momente, face furori pe internet.

30 iul. 2023, 19:01
Test de inteligență pentru cei cu IQ ridicat! Mută două bețe de chibrit pentru a forma cel mai mare număr posibil din 508
Test de inteligență pentru cei cu IQ ridicat!

Test de inteligență pentru cei cu IQ ridicat! Deși pare a fi un test mai complicat față de cele pe care ți le-am propus până acum, lucrurile nu sunt deloc așa. Tot ce trebuie să faci este să muți două bețe de chibrit pentru a forma cel mai mare număr posibil din 508.

Citește și Test de inteligență rapid. Găsește cei trei boboci de rață ascunși în imagine. Ai doar 10 secunde la dispoziție

Test de inteligență pentru cei cu IQ ridicat!

De această dată nu ai un timp anume în care trebuie să rezolvi acest test și te lăsăm să te concentrezi atât cât este nevoie. Pe măsură ce vei încerca să faci cele două mutări îți vei dai seama că e mult mai simplu decât credeai să găsești soluția.

Dacă ai reușit să rezolvi acest test, te felicităm! Ești un adevărat geniu! Dacă nu, ei bine, nu trebuie să îți faci griji pentru că o să îți arătăm care sunt mutările corecte.

Astfel răspunsul nu este 999, așa cum 99% dintre internauți au obținut, ci 51.181.

IQ-ul reprezintă măsura inteligenței umane și se poate stabili pentru fiecare persoană prin rezolvarea de puzzle-uri, completarea unor serii de imagini și numere sau identificarea unui pattern într-un ansamblu de numere sau imagini. În funcție de răspunsurile oferite, oamenii sunt împărțiți în mai multe categorii:

IQ peste 140 – geniile și adevărații conducători îl au;

IQ între  131 și 140 – cercetătorii, specialiștii și manageri au un nivel atât de ridicat al IQ-ului;

IQ între 121 și 130 – peste 6% din populația planetei obține astfel de rezultate cu mult peste media normală;

IQ între 111 și 120 – reprezintă un nivel puțin trecut de media normală;

IQ între 101 și 110 – media normală a nivelului de inteligență;

IQ între 91 și 100 – în jur de 25% din populația lumii deține un astfel de rezultat;

IQ între 81 și 90 – deși este puțin sub medie, acest rezultat le va oferi oamenilor posibilitatea de a lucra în domenii precum agricultura;

IQ între 71 și 80 – în acest caz vorbim deja despre mici probleme. Astfel de persoane vor putea înțelege doar noțiuni elementare.

Citește și Test de inteligență pentru copii care dă mari bătăi de cap adulților. În ce direcție merge autobuzul?!