Test de inteligență pentru cei cu un IQ ridicat. Câți copii are, de fapt, bărbatul din imagine. Te descurci să răspunzi în doar cinci secunde?

În ultima perioadă, testele de inteligență au început să îi atragă pe românii care vor să se deconecteze de la munca și grijile cotidiene și să delecteze cu un mic test prin care să își verifice IQ-ul.

12 mai 2023, 17:35
Test de inteligență pentru cei cu un IQ ridicat. Câți copii are, de fapt, bărbatul din imagine. Te descurci să răspunzi în doar cinci secunde?
Test de inteligență pentru cei cu un IQ ridicat. Câți copii are, de fapt, bărbatul din imagine. Te descurci să răspunzi în doar cinci secunde?

Câți copii are, de fapt, bărbatul din imagine. Pentru românii care vor să se distreze și în același timp să își testeze inteligența, noi avem un mic test pe care geniile îl rezolvă în doar cinci secunde.

Citește și Test de inteligenţă. Geniile îl rezolvă în două minute. Tu în cât timp îl poţi face?

Câți copii are, de fapt, bărbatul din imagine

Cu toate acestea, majoritatea celor care l-au rezolvat până în prezent spun că nu trebuie să fii un geniu ca să rezolvi acest test, ci pur și simplu este nevoie dor de răbdare și de foarte multă atenție la detalii.

Acum, cei care vor să rezolve testul nostru de astăzi trebuie să descopere câți copii are, de fapt, bărbatul din imagine.

Cu toate că pare destul de greu, în realitate tot ce trebuie să faceți este să vă concentrați puțin. Aveți la dispoziție doar cinci de secunde pentru a descoperi răspunsul corect.

Dacă nu ați reușit să aflați câți copii are bărbatul din imagine noi venim în ajutorul vostru și vă spunem că pe lângă băiatul din baie, în camera din imagine sunt mai multe elemente ajutătoare printre care un cărucior de bebeluși și mai multe jucării, astfel, răspunsul corect este: 3 copii.

Specialiștii utilizează adesea testele de inteligență pentru a vedea care este nivelul IQ al unui individ. În zilele noastre, multe astfel de teste sunt disponibile online, sub formă de șiruri de numere, iluzii optice, teste cu chibrituri, imagini amuzante și altele care îi pot ajuta pe cei care vor să se distreze și să afle totodată, care le este nivelul de inteligență.

Mai mult, IQ-ul se poate stabili pentru fiecare persoană prin rezolvarea de puzzle-uri, completarea unor serii de imagini și numere sau identificarea unui patern într-un ansamblu de numere sau imagini.

În funcție de răspunsurile oferite, oamenii sunt împărțiți în mai multe categorii:

  • IQ peste 140 – geniile și adevărații conducători îl au;
  • IQ între  131 și 140 – cercetătorii, specialiștii și manageri au un nivel atât de ridicat al IQ-ului;
  • IQ între 121 și 130 – peste 6% din populația planetei obține astfel de rezultate cu mult peste media normală;
  • IQ între 111 și 120 – reprezintă un nivel puțin trecut de media normală;
  • IQ între 101 și 110 – media normală a nivelului de inteligență;
  • IQ între 91 și 100 – în jur de 25% din populația lumii deține un astfel de rezultat;
  • IQ între 81 și 90 – deși este puțin sub medie, acest rezultat le va oferi oamenilor posibilitatea de a lucra în domenii precum agricultura;
  • IQ între 71 și 80 – în acest caz vorbim deja despre mici probleme. Astfel de persoane vor putea înțelege doar noțiuni elementare.

Citește și Concedieri masive, 1500 de oameni vor rămâne şomeri pe baza unor teste de inteligenţă