Test de inteligență pentru cei cu un IQ ridicat. Găsește numărul care lipsește din șir în doar cinci secunde

Românii au început să iubească testele de inteligență și asta pentru că foarte mulți oameni vor să își verifice perspicacitatea. În imaginea de mai jos trebuie să găsești în doar cinci secunde numărul care lipsește din șir.

09 feb. 2023, 12:48
Test de inteligență pentru cei cu un IQ ridicat. Găsește numărul care lipsește din șir în doar cinci secunde
Test de inteligență pentru cei cu un IQ ridicat

Găsește numărul care lipsește din șir în doar cinci secunde. Dacă și tu vrei să îți testezi perspicacitatea, noi am descoperit un test simplu și rapid pe care ce cu un IQ ridicat îl rezolvă cât ai zice pește.

Citește și Test IQ cu iluzie optică: Doar un geniu poate observa instrumentul ascuns al muzicianului în 11 secunde

Găsește numărul care lipsește din șir în doar cinci secunde

Tot ce trebuie să faci este să fii foarte atent și în doar cinci secunde vei descoperi răspunsul corect. Dacă nu ai reușit să identifici cifra care lipsește nu trebuie să îți faci griji pentru că te vom ajuta noi de această dată. Ei bine, numărul care lipsește din șir este 32. Data viitoare te vei concentra mai bine și cu siguranță vei reuși.

 

Care sunt valorile IQ: 

IQ sub medie

  • Nivelul IQ-ului 91-100: reprezintă o inteligență sub medie. Rezultatul este obținut de aproximativ 25% din populație.
  • Nivelul IQ-ului 81-90: persoanele cu acest scor se pot afirma cu succes în meserii profesionale. Reprezintă 10% din populație.
  • Nivelul IQ-ului 71-80: arată un grad inferior de deficiență mintală, identificat la 10% din populație.
  • Nivelul IQ-ului 51-70: indică o deficiență mintală ușoară, care poate apărea la 7% din populație.
  • Nivelul IQ-ului 21-50: reprezintă o deficiență mintală medie ce poate fi identificată la 2% din populație.
  • Nivelul IQ-ului sub 20: este un indice clar pentru o deficiență mintală gravă. Persoanele cu acest scor sunt needucabile, dependente de ajutorul altora. Trăiesc într-o lume proprie și nu percep lumea exterioară. Este caracteristic pentru 0,2% din populație.

IQ mediu

Coeficientul mediu de inteligență al unui om este 100.

  •  Nivelul IQ-ului 101-110: aceste valori sunt considerate medii, persoanele cu rezultate în acest interval termină studii superioare cu ceva dificultate, dar pot compensa prin muncă. Scorul este identificat la 25% din populație.

IQ peste medie

Cel mai mare factor IQ cunoscut astăzi al unui om depășește 240.

  • Nivelul IQ-ului peste 140: este un scor foarte mare, cu acest nivel sunt aproximativ 0,2% din populație (procentul oamenilor inteligenți cu un coeficient de inteligență mult peste medie, considerați genii).
  • Nivelul IQ-ului 131-140: îl ating câțiva indivizi, mai puțin de 3% din populație.
  • Nivelul IQ-ului 121-130: este tot un rezultat peste medie, persoanele cu aceste valori termină facultatea cu ușurință și au rezultate extraordinare. Scorul este atins de aproximativ 6% din populație.
  • Nivelul IQ-ului 111-120: reprezintă tot o inteligență peste medie, persoanele cu acest scor trebuie să fie mai laborioase, dar rezultatele sunt foarte bune. E obținut cam de 12% din populație.

Citește și Test de atenție! Oamenii geniali vor găsi cele trei diferențe în doar 30 de secunde