Test IQ cu iluzie optică: Doar un geniu poate observa instrumentul ascuns al muzicianului în 11 secunde

Doar oamenii care au o inteligență peste medie sunt capabili să observa instrumentul ascuns al muzicianului din imaginea de mai jos în 11 secunde.

04 feb. 2023, 22:11
Test IQ cu iluzie optică: Doar un geniu poate observa instrumentul ascuns al muzicianului în 11 secunde

Test de IQ cu iluzie optică. Există multe tipuri de iluzii optice. Un creier uman normal poate privi lucruri sau imagini într-un mod complet diferit, în funcție de unghi.

În imaginea de mai jos aveți de identificat un instrument muzical ascuns. Muzicianul e pregătit să cânte, dar și-a pierdut instrumentul undeva în încăpere. Puzzle-ul gândit pentru cei mai inteligenți oameni vă invită să observați „Harpa Menestreului”. Partea cea mai dificil[ a acestei iluzii optice e să reperați instrumentul muzicianului.

Citește și Provocarea zilei. Iluzie optică pentru cei care vor să-și testeze atenția. Poți observa câinele din imagine?

Test de IQ cu iluzie optică. Ai descoperit instrumentul muzical al Menestrelului în 11 secunde?

Uitați-vă cu atenție la această fotografie și încercați să reperați instrumentul muzical ascuns în interiorul camerei. Poate părea destul de dificil inițial, însă dacă înclini imaginea în partea dreaptă va fi mai ușor. Abia atunci veți putea observa harpa asunsă deasupra peretului camerei.

Hárpa este instrument muzical care are coarde întinse vertical și paralele cu una dintre laturile unui cadru triunghiular. Coardele au lungimi și acordaje diferite. Face parte din categoria instrumentelor cu coarde ciupite.

Citește și Provocarea zilei! Iluzie optică doar pentru genii. Poți găsi pisica din libărie în 11 secunde?

Dacă reușești să identifici instrumentul muzicianului în interiorul imaginii în doar 11 secunde, acesta poate fi un semn de inteligență extroardinară. Studiile arată că, cu cât îți pui mai des în dificultatea mintea și îi dai astfel de provocări, cu atât crești șansele de a-ți crește IQ-ul.

Combinațiile specifice de culoare, lumină și modele ne pot păcăli creierul să perceapă vizual ceva care nu există. Prin urmare, iluziile optice oferă întotdeauna o perspectivă fascinantă asupra modului în care funcționează creierul nostru. Așadar, ați observat instrumentul muzicianului ascuns în această iluzie optică?

Iată rezolvarea