Test de inteligență pentru cei mai vigilenți români. Mută două chibrituri pentru a corecta 1+4=6. Doar geniile reușesc

O nouă zi, un nou test de inteligență care îți va pune mintea la contribuție! Chiar dacă unele teste le dau oamenilor mari bătăi de cap, dacă există concentrare, răspunsul corect va ieși la iveală mai repede decât ar crede oricine Tot ce trebuie să faci este să muți 2 bețe de chibrit pentru a corecta 1+4=6.

18 apr. 2024, 09:45
Test de inteligență pentru cei mai vigilenți români. Mută două chibrituri pentru a corecta 1+4=6. Doar geniile reușesc

Testele de inteligență sunt pe val anul acesta! Deși unele le dau mari bătăi de cap, românii adoră testele care le pun la încercare inteligența și perspicacitatea.

Citește și Test IQ. Doare persoanele cu inteligență peste medie pot să descopere care este numărul ascuns din imagine în zece secunde

România TV vă provoacă la un nou test de inteligență, tot cu celebrele bețe de chibrit. Mută 2 chibrituri pentru a corecta 1+4=6!

Trebuie doar să te concentrezi un pic, un moment de maximă atenție, pentru a găsi răspunsul corect.

Pentru cei ce nu găsesc răspunsul, România TV îți oferă rezolvarea acestui puzzle al minții, pentru a nu vă mai ține mult timp în suspans.

Ei bine, cele două bețe se iau din cifra 4 și se adaugă, conform imaginii de mai jos, la 1 (care devine 7), apoi la 6 (care devine 8)!

Astfel, rezultatul corect este: 7+1=8.

Ce este testul IQ

IQ-ul, prescurtare de la coeficient de inteligență, măsoară capacitatea de raționament a unei persoane.

Pe scurt, ar trebui să evalueze cât de bine poate cineva să folosească informațiile și logica pentru a răspunde la întrebări sau pentru a face predicții.

Testele IQ încep să evalueze acest lucru prin măsurarea memoriei pe termen scurt și lung.

De altfel, măsoară cât de bine pot oamenii să rezolve puzzle-uri și să-și amintească informațiile pe care le-au auzit, dar și cât de repede de întâmplă acest lucru.Citește și TEST IQ pentru românii cu o minte ageră. Completează numărul corect în locul semnului de întrebare

Testele IQ există de mai bine de un secol și sunt recomandate pentru că îți pun la minte contribuția.