Test de inteligență provocator! Doar adevăratele genii cu privire ageră găsesc litera O în doar cinci secunde

Sfârșitul de săptămână vine cu noi provocării pentru fanii înfocați ai testelor de inteligență. Dacă și tu adori astfel de provocări, astăzi îți propunem un nou test de inteligență pe care adevăratele genii cu privire ageră îl rezvolvă cât ai bate din palme.

23 feb. 2024, 11:47
Test de inteligență provocator! Doar adevăratele genii cu privire ageră găsesc litera O în doar cinci secunde
Doar adevăratele genii cu privire ageră găsesc litera O în doar cinci secunde

Doar adevăratele genii cu privire ageră găsesc litera O în doar cinci secunde. Acest test le-a dat mari bătăi de cap internauților, însă el poate fi rezolvat foarte repede și ușor cu puțină atenție.

Citește și Test de inteligență rapid exclusiv pentru genii! Găsește veverița ascunsă printre vulpițe în doar opt secunde

Doar adevăratele genii cu privire ageră găsesc litera O în doar cinci secunde

Tot ce trebuie să faci este să privești cu atenție în imaginea de mai sus și să găsești unde se ascunde litera O.

Atenție! Ca să intri în liga geniilor cu privire ageră trebuie să găsești soluția în doar cinci secunde.

Dacă ai reușit să găsești litera O, te felicităm, ești un adevărat geniu! Dacă nu, te vom ajuta noi și îți vom dezvălui soluția în imaginea de mai jos. Însă, îți recomandăm ca pe viitor să rezolvi cât mai multe astfel de teste pentru a-ți antrena perspicacitatea și capacitatea de concentrare.

IQ-ul, prescurtare de la coeficient de inteligență, măsoară capacitatea de raționament a unei persoane. Pe scurt, ar trebui să evalueze cât de bine poate cineva să folosească informațiile și logica pentru a răspunde la întrebări sau pentru a face predicții. Testele IQ încep să evalueze acest lucru prin măsurarea memoriei pe termen scurt și lung.

De asemenea, măsoară cât de bine pot oamenii să rezolve puzzle-uri și să-și amintească informațiile pe care le-au auzit, dar și cât de repede de întâmplă acest lucru. Iată un test prin care îți poți verifica IQ-ul.

În funcție de răspunsurile oferite, oamenii sunt împărțiți în mai multe categorii:

IQ peste 140 – geniile și adevărații conducători îl au;

IQ între 131 și 140 – cercetătorii, specialiștii și manageri au un nivel atât de ridicat al IQ-ului;

IQ între 121 și 130 – peste 6% din populația planetei obține astfel de rezultate cu mult peste media normală;

IQ între 111 și 120 – reprezintă un nivel puțin trecut de media normală;

IQ între 101 și 110 – media normală a nivelului de inteligență;

IQ între 91 și 100 – în jur de 25% din populația lumii deține un astfel de rezultat;

IQ între 81 și 90 – deși este puțin sub medie, acest rezultat le va oferi oamenilor posibilitatea de a lucra în domenii precum agricultura;

IQ între 71 și 80 – în acest caz vorbim deja despre mici probleme. Astfel de persoane vor putea înțelege doar noțiuni elementare.

Citește și Test de inteligență cu chibrituri. Mută un singur băț pentru a corecta ecuația 11+0=1. Ai doar 15 SECUNDE la dispoziție!