TEST DE INTELIGENȚĂ: Puteți găsi alimentul din imagine? Doar cei mai inteligenți oameni reușesc să rezolve testul

Vă prezentăm un nou test de inteligență care stimulează cu percepția și atenția. Trebuie să găsiți alimentul care nu are pereche din imagine.

09 nov. 2023, 21:21
TEST DE INTELIGENȚĂ: Puteți găsi alimentul din imagine? Doar cei mai inteligenți oameni reușesc să rezolve testul
TEST DE INTELIGENȚĂ: Crezi că poți găsi alimentul din imagine?

Un nou test de inteligență pentru persoanele cu un IQ foarte ridicat.  Tot ce trebuie să faceți este să încercați să identificați în imagine alimentul care nu are pereche.

Citește și: Test de inteligență pentru geniile înnăscute. Mută un singur băț de chibrit pentru a corecta 5 x 3= 52. Totul este permis!

Aveți la dispoziție doar cinci minute pentru a rezolva testul

Genul acesta de teste de inteligență ne face să ne antrenăm mintea și să ne dezvoltăm concentrarea. Aceste jocuri fac o ghicitoare simplă mai interesantă și asta pentru că aceste jocuri distractive pot fi rezolvate doar de o persoană cu o gândire creativă și care poate observa și cele mai mici detalii. De asemenea, sunt și o modalitate distractivă de a afla coeficientul de inteligență pe care îl aveți.

Pentru acest test veți avea nevoie să identificați alimentul din imagine care este fără pereche.

Pe lângă toate perechile existente în imagine, este și unul care nu are „frate”. Credeți că puteți găsi acel aliment?

TEST DE INTELIGENȚĂ: Crezi că poți găsi alimentul din imagine?
TEST DE INTELIGENȚĂ: Crezi că poți găsi alimentul din imagine?

 

Un sfat bun ar fi să priviți cu atenție imaginea, abia după să răspundeți la întrebare. Gândiți-vă de două ori înainte de a răspunde deoarece răspunsul nu este atât de simplu pe cât pare.

Doar dacă veți privi cu atenție toate produsele alimentare din imagine, atunci veți putea identifica ușor produsul alimentar care nu are pereche.

Ați fost în stare să aflați răspunsul corect?

Dacă răspunsul este DA, atunci aflați că vă numărați printre puținele persoane care au un coeficient de inteligență peste medie și o minte care este în stare să vadă dincolo de aparențe.

Dar dacă nu ați reușit încă să deslușiți misterul acestei imagini, atunci veți observa, după o analiză mai amănunțită a pozei, că paharele cu suc au pereche, la fel și cele cu apă, cele de sushi, produsele de patiserie și, la fel, bolurile cu sos și bețisoare.

Așadar, singurul produs alimentar care nu a reușit să își găseacă perechea este salata verde care poate fi observată pe farfuria cu sushi și produse de patiserie.

Citește și: Test de inteligență pentru geniile cu vedere ageră! Descoperă ce număr se ascunde în spatele dungilor albe și negre. 99% dintre oameni greșesc