Test de inteligență rapid! Doar adevăratele genii pot identifica rigla ascunsă în doar 10 secunde

Testele de inteligență fac furori pe întreg mapamondul. Astăzi îți propunem un nou test de inteligență simplu și rapid pe care adevăratele genii reușesc să îl rezolve cât ai bate din palme.

05 mart. 2024, 10:40
Test de inteligență rapid! Doar adevăratele genii pot identifica rigla ascunsă în doar 10 secunde
Test de inteligență rapid!

Test de inteligență rapid! Tot ce trebuie să faci este să privești cu atenție în imaginea de mai sus și să descoperi unde se ascunde rigla.

Citește și Test de inteligență exclusiv pentru genii! Dacă găsești albina în doar 10 secunde ai o minte sclipitoare

Test de inteligență rapid!

Dacă vrei să intri în categoria geniilor adevărate trebuie să rezolvi acest test în mai puțin de 10 secunde.

Acum, dacă ai reușit să rezolvi testul de astăzi, te felicităm, ești un geniu! Dacă nu te vom ajuta noi și îți vom dezvălui soluția în imaginea de mai jos.

IQ-ul este măsura inteligenței umane și se poate stabili pentru fiecare persoană în parte prin rezolvarea unor teste ori rezolvarea de puzzle-uri, completarea unor serii de imagini și numere sau identificarea unui patern, într-un ansamblu de numere sau imagini.

Testele IQ există de peste un secol. Ele au apărut inițial în Franța pentru a ajuta la identificarea elevilor care aveau nevoie de ajutor suplimentar la școală.

Ulterior, guvernul SUA a folosit versiuni modificate ale acestor teste în timpul Primului Război Mondial. Liderii forțelor armate știau că dacă oameni necalificați vor intra în luptă acest lucru ar putea fi periculos. Așa că au folosit testele pentru a ajuta la găsirea candidaților calificați. Armata continuă să facă acest lucru chiar și în ziua de astăzi.

În funcție de răspunsurile oferite, oamenii sunt împărțiți în mai multe categorii:

IQ peste 140 – geniile și adevărații conducători îl au;

IQ între 131 și 140 – cercetătorii, specialiștii și manageri au un nivel atât de ridicat al IQ-ului;

IQ între 121 și 130 – peste 6% din populația planetei obține astfel de rezultate cu mult peste media normală;

IQ între 111 și 120 – reprezintă un nivel puțin trecut de media normală;

IQ între 101 și 110 – media normală a nivelului de inteligență;

IQ între 91 și 100 – în jur de 25% din populația lumii deține un astfel de rezultat;

IQ între 81 și 90 – deși este puțin sub medie, acest rezultat le va oferi oamenilor posibilitatea de a lucra în domenii precum agricultura;

IQ între 71 și 80 – în acest caz vorbim deja despre mici probleme. Astfel de persoane vor putea înțelege doar noțiuni elementare.

Citește și Ultimul test de inteligență al iernii! Doar un adevărat geniu ghicește cine este fiica femeii în cinci secunde