Test de inteligență rapid! Doar geniile cu ochi de șoim găsesc numărul ascuns în imagine

Testele de inteligență sunt vedetele anului, iar românii le adoră pentru că sunt modalitatea ideală prin care pot să își petreacă timpul liber. Astăzi, îți propunem un nou test de inteligență simplu și rapid pe care geniile cu ochi de șoim îl rezolvă în doi timpi și trei mișcări.

21 nov. 2023, 16:32
Test de inteligență rapid! Doar geniile cu ochi de șoim găsesc numărul ascuns în imagine
Test de inteligență rapid!

Test de inteligență rapid! Tot ce trebuie să faci este să privești cu atenție imaginea de mai sus și să descoperi numărul care stă ascuns în doar 10 secunde.

Citește și Test de inteligență. Doar persoanele cu IQ-ul de geniu pot să găsească elicopterul din imagine în doar 5 secunde

Test de inteligență rapid!

Atenție, deși pare foarte ușor acest test, el le-a dat bătăi de cap multor internauți, însă cei mai ageri au reușit să îl rezolve într-un timp foarte scurt.

Dacă ai reușit să rezolvi acest test de felicităm, dacă nu te vom ajuta noi, însă recomandarea noastră este să faci cât mai multe astfel de teste pentru a-ți dezvolta capacitatea vizuală și perspicacitatea.

Testele IQ există de peste un secol. Ele au apărut inițial în Franța pentru a ajuta la identificarea elevilor care aveau nevoie de ajutor suplimentar la școală.

Ulterior, guvernul SUA a folosit versiuni modificate ale acestor teste în timpul Primului Război Mondial. Liderii forțelor armate știau că dacă oameni necalificați vor intra în luptă acest lucru ar putea fi periculos. Așa că au folosit testele pentru a ajuta la găsirea candidaților calificați. Armata continuă să facă acest lucru chiar și în ziua de astăzi.

În funcție de răspunsurile oferite, oamenii sunt împărțiți în mai multe categorii:

IQ peste 140 – geniile și adevărații conducători îl au;

IQ între 131 și 140 – cercetătorii, specialiștii și manageri au un nivel atât de ridicat al IQ-ului;

IQ între 121 și 130 – peste 6% din populația planetei obține astfel de rezultate cu mult peste media normală;

IQ între 111 și 120 – reprezintă un nivel puțin trecut de media normală;

IQ între 101 și 110 – media normală a nivelului de inteligență;

IQ între 91 și 100 – în jur de 25% din populația lumii deține un astfel de rezultat;

IQ între 81 și 90 – deși este puțin sub medie, acest rezultat le va oferi oamenilor posibilitatea de a lucra în domenii precum agricultura;

IQ între 71 și 80 – în acest caz vorbim deja despre mici probleme. Astfel de persoane vor putea înțelege doar noțiuni elementare.

Citește și Test de inteligență rapid pentru geniile cu ochi de șoim! Găsește elementul de pe masă care nu are pereche în doar nouă secunde