Test de personalitate: CAFEAUA – Ce spun reacţiile spontane despre caracterul tău

Testul pe care ţi-l propunem este destul de complex. Chiar dacă eşti sau nu un consumator înrăit de cafea, află ce spun despre tine reacţiile spontane.

RomaniaTV.net
11 dec. 2014, 11:35
Test de personalitate: CAFEAUA – Ce spun reacţiile spontane despre caracterul tău

Scenariul este urmatorul:

Intr-o dimineata intarzii la serviciu si decizi sa treci cu masina pe la cafeneaua ta preferata pentru a-ti lua doza de cofeina de la primele ore. Traficul este atat de aglomerat incat nu ai posibilitatea sa iti bei cafeaua pana cand ajungi la birou.

Cand in cele din urma te asezi la biroul tau si sorbi prima inghititura din indragita ta Vanilla Latte, brusc iti dai seama ca cei de la cafenea ti-au incurcat comanda si ti-au dat altceva in schimb, care are un gust vag de placinta de dovleac fierbinte.

Ce faci in aceasta situatie?

A. Il suni imediat pe managerul cafenelei si ii explici modul in care compania sa (de bunavoie si nesilita de nimeni) ti-a ruinat dimineata si ii spui sa isi ceara scuze, dar si sa iti ramburseze complet valoarea cafelei. Sau, mai bine, decizi sa te intorci la masina pentru a-i spune managerului in persoana parerea ta.

B. Intelegi ca toata lumea face greseli si incerci sa obtii ceea ce este mai bun din aceasta situatie, incercand totusi sa bei bautura fierbinte si siropoasa cu gust de dovleac si sa iti vezi de ziua ta.

C. Iei cateva pliculete de zahar (din rezerva ta de pe birou) si cateva pachetele de lapte din sertarul biroului tau si incerci, cumva, sa faci din aceasta bautura fierbinte cu gust de fiertura de dovleac o cafea care poate fi bauta.

D. Arunci la gunoi bautura fierbinte cu gust de placinta de dovleac si te ridici de pe scaun pentru a-ti lua o cafea diluata si proasta de la acele automate de la biroul tau.

Citeste interpretarea testului pe feminis.ro.