TEST de personalitate: Ce spune prinţesa Disney preferată despre tine

O placi fie pentru povestea ei de dragoste, fie pentru atitudinea pe care o are ori pentru modul in care arata. Ei bine, sunt sigură că nu ştiai că prinţesa Disney preferată spune ceva despre personalitatea ta.

11 sept. 2014, 10:37
TEST de personalitate: Ce spune prinţesa Disney preferată despre tine

Alba Ca Zapada – esti genul care incearca sa vada partea amuzanta a lucrurilor si care nu se sperie cu una, cu doua. Ai mule lucruri de facut intr-o zi? Ei bine, atunci in mod clar vei avea o zi proasta. Incearca sa iti privesti jobul ca pe un joc si vei vedea ca te vei descurca fara probleme.

Citeşte şi Ce spun mâinile tale despre personalitatea ta: decodarea secretelor din palmă

Pocahontas – exact ca si personajul tau preferat, esti nonconformista si nu te lasi constransa de regulile impuse de cei din jur. Te lasi purtata de val si nu esti deloc rigida.

Cenusareasa – esti o romantica incurabila si orice poveste de dragoste te da pe spate. Din aceasta cauza ai tendinta sa fii idealista si sa refuzi orice invitatie in oras care nu incepe cu o serenada ori cu un buchet urias de flori pus la stergatoarele masinii.

Citeşte şi Spune-mi care e fructul tău preferat ca să-ţi spun ce fel de om eşti

Mulan – familia este pe primul loc pentru tine. Oricine se ia de un membru al familiei tale, va avea de-a face cu furia ta.

Aurora – timiditatea Frumoasei din Padurea Adormita te caracterizeaza. Totusi, odata ce ai reusit sa cunosti bine o persoana, uiti de oprelisti si esti tu insati.

Preferata ta nu se regaseste printre cele de mai sus? Descopera-le pe celelalte pe feminis.ro.