Test despre viaţa ta: Piatra semipreţioasă preferată îţi dezvăluie propriile dorinţele ascunse

Pietrele semipreţioase sunt o expresie a frumuseţii naturii şi reprezintă conexiunea noastră cu forţele universale.

04 aug. 2014, 09:48

Piatra care te atrage mai mult în acest moment vorbeşte despre viaţa ta şi nevoile tale de acum.

1. Howlit

Daca te-a atras piatra howlit inseamna ca viata te poarta intr-o anume directie, una care iti este favorabila, daca indraznesti sa iti dai drumul in acest zbor.

Esenta vietii este despre a trai in abandon; fiind constienti de aceasta, revelatii spirituale importante se intampla. Si nu esti singura/a; nu esti niciodata singur/a in aceasta calatorie. Cristalul howlit este un mesaj dinspre lumea nevazuta.

Citeşte şi TEST: Ce beţe trebuie să muţi pentru ca din cinci pătrate să faci şase. Crezi că poţi s-o faci? VIDEO

Tot ce ti se cere este sa crezi in viata si in calea care se deschide catre succes.

2. Malahit

Malahitul este supra-numit si „piatra vindecatoare”. Daca te-a atras aceasta piatra, probabil ca treci sau vei trece printr-o transformare importanta in viata.

Poate fi vorba despre o transformare spirituala sau poate, schimbari mai practice cum ar fi schimbarea locuintei, sau cele de ordin profesional.

Testul cubului din deşert: Cunoaşte-te pe tine printr-un joc

Aceasta piatra ne vorbeste despre evolutia spirituala, fiindca orice schimbare aduce cu sine si aceasta dimensiune. Este nevoie sa deblochezi energiile dureroase ale experientelor trecute. Acceptand schimbarea devii mai profund/a si mai inteleapt/a. Spune: „Sunt gata sa renunt la negativitate si sa ma bucur de viata.”

Continuarea testului pe Garbo.ro.