Test IQ. Completează litera care lipsește de sub avionul din această poză

În aceast puzzle trebuie să ghiciți litera care ar trebui să fie sub avionul din imagine. Numai persoanele cu un IQ ridicat pot ghici în 7 secunde.

31 oct. 2023, 22:11
Test IQ. Completează litera care lipsește de sub avionul din această poză
Test IQ. Ce literă lipsește de sub avion

Acest test IQ este o modalitate relaxantă de a-ți testa nivelul de inteligență pe baza deciziei pe care o iei în timp ce rezolvi  problema dată. Trebuie să analizați problema cu atenție și să ajungeți la răspuns folosindu-vă abilitățile de raționament analitic. Trebuie să fii creativ, deoarece soluția nu va fi sub nasul tău.

Citește și: Test de atenție. Iluzia optică pentru cei cu atenție la detalii. Află câți delfini sunt în imagine

Test IQ. Ce literă ar trebui să fie sub avion

În imaginea de mai jos, trebuie să identificați litera care ar trebui să înlocuiască semnul de întrebare din imagine. În imagine, veți vedea că litera „A” este scrisă sub navă, iar litera „P” este scrisă sub mașină. Astfel, o literă va fi plasată și sub avion. Deci sarcina ta este să identifici legătura dintre obiecte și literele de sub ele pentru a ajunge la răspuns.

Citește și: Test IQ cu chibrituri pentru genii. Mută un singur băț de chibrit pentru a corecta egalitatea „27+35=55”

Dacă priviți cu atenție modul de transport din imagine, veți putea identifica legătura dintre ele și literele de sub ele. Să ne uităm la fiecare legătura dintre primele două moduri de transport și literele de sub ele.