Test IQ doar pentru adevăratele genii! Găsește umbra potrivită în doar cinci secunde

Testele de inteligență sunt și în 2024 pe val. Dacă vrei să afli care este nivelul tău de inteligență îți propunem un test distractiv care le-a cam dat bătăi de cap internauților.

22 ian. 2024, 13:29
Test IQ doar pentru adevăratele genii! Găsește umbra potrivită în doar cinci secunde
Test IQ doar pentru adevăratele genii!

Test IQ doar pentru adevăratele genii! Tot ce trebuie să faci este să te uiți cu atenție în imaginea de mai sus și să găsești care este umbra potrivită în doar cinci secunde.

Citește și Testul de inteligență al iernii! Doar adevăratele genii reușesc să găsească bărbatul real ascuns printre statui

Test IQ doar pentru adevăratele genii!

Dacă ai reușit să rezolvi testul, te felicităm! Ești un adevărat geniu! Dacă nu, te vom ajuta noi și îți vom dezvălui soluția în imaginea de mai jos, este mai ușor decât ai fi crezut.

Însă, pe viitor, dacă vrei să rezolvi repede și corect astfel de provocări trebuie să faci zilnic câte un test de inteligență.

Testele IQ există de peste un secol. Ele au apărut inițial în Franța pentru a ajuta la identificarea elevilor care aveau nevoie de ajutor suplimentar la școală.

Ulterior, guvernul SUA a folosit versiuni modificate ale acestor teste în timpul Primului Război Mondial. Liderii forțelor armate știau că dacă oameni necalificați vor intra în luptă acest lucru ar putea fi periculos. Așa că au folosit testele pentru a ajuta la găsirea candidaților calificați. Armata continuă să facă acest lucru chiar și în ziua de astăzi.

În funcție de răspunsurile oferite, oamenii sunt împărțiți în mai multe categorii:

IQ peste 140 – geniile și adevărații conducători îl au;

IQ între 131 și 140 – cercetătorii, specialiștii și manageri au un nivel atât de ridicat al IQ-ului;

IQ între 121 și 130 – peste 6% din populația planetei obține astfel de rezultate cu mult peste media normală;

IQ între 111 și 120 – reprezintă un nivel puțin trecut de media normală;

IQ între 101 și 110 – media normală a nivelului de inteligență;

IQ între 91 și 100 – în jur de 25% din populația lumii deține un astfel de rezultat;

IQ între 81 și 90 – deși este puțin sub medie, acest rezultat le va oferi oamenilor posibilitatea de a lucra în domenii precum agricultura;

IQ între 71 și 80 – în acest caz vorbim deja despre mici probleme. Astfel de persoane vor putea înțelege doar noțiuni elementare.

Citește și Test de inteligență. Găsește literele Y în doar 10 secunde, dacă ai o minte sclipitoare