Test IQ. Găsește mărul diferit din această imagine în doar 30 de secunde. Doar 10% dintre oameni reușesc să rezolve testul

Un nou test IQ care îți va pune la încercare abilitatea de percepție și concentrare. Reușești să găsești mărul ascuns în doar 30 de secunde?

23 dec. 2023, 00:23
Test IQ. Găsește mărul diferit din această imagine în doar 30 de secunde. Doar 10% dintre oameni reușesc să rezolve testul

Test IQ. Chiar dacă timpul alocat poate părera suficient pentru rezolvarea testului, pentru unii oameni, aceste 30 de secunde nu se dovedesc a fi de ajuns. Asta pentru că mulțimea de mere expuse poate păcăli privirea.

Numai 10% dintre oameni au reușit să găsească mărul diferit, dintre toate merele înșirate pe coloane.

Citește și: Test IQ cu chibrituri pentru geniile cu minte ageră. Mută un singur băț pentru a corecta ecuația 3*2-4=14

După cum se vede în imagine, avem mai multe mere roșii deja mușcate. Dacă sunt numărate, rezultă un total de 32 de mere, dar printre cele patru rânduri și opt coloane, există un măr diferit, care iese în evidență de celelalte printr-un mic detaliu.

Dificil de sesizat, dar este totuși o diferență care poate fi detectată dacă observatorul are o capacitate remarcabilă de observație.

Pentru cei mai puțin instruiți vizual, testul merelor se poate dovedi obositor. Toate merele arată la fel, este foarte dificil de detectat mica diferență care îl deosebește pe mărul bucuclaș.

Citește și: Test IQ: găseşte perechea diferită în 10 secunde! Doar cei cu sclipire de geniu reuşesc!

Unde este diferența? Mărul buclicaș se află în al doilea rând de sus și a doua coloană din drepta. Detaliul este vizibil în imaginea de mai jos.